Vyhrajte romantický příběh s překvapivým zvratem

Zenich-na-zabiti-perex
Pippa a Nick tvoří ideální pár, přestože se ještě nevzali. To se však má brzy změnit a plánování začíná. Překvapivě se jím však nechá unést Nick, zatímco Pippa svatební shon považuje za největší pomstu. A to ještě netuší, že jejich sen bude v ohrožení.

Svatební přípravy v plném proudu

Nick a Pippa jsou ideální pár, jen na jejich manželství zatím nedošlo. Pak je však jednoho večera smete síla romantického okamžiku a zasnoubí se…

Pippa však rozhodně není žádná bridezilla – svatební přípravy jdou zcela mimo ni a návštěvu svatebního salonu považuje za největší pomstu. Zato Nick se nechá plánováním zcela unést. Založí si svatební blog, kde chatuje s nevěstami o barevném schématu svatby, a stane se z něj monstrum posedlé květinovou výzdobou a barevně sladěnými doplňky.

Když se navíc do svatebních příprav zapojí ještě Nickova matka Erica, která Pippě pije krev i mimo svatební přípravy, vypluje na povrch dávné Pippino tajemství a jejich velký den se dostává do ohrožení…

 

Ženich na zabití

Autorka: Sophie Ranaldová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2015
ISBN: 978-80-247-5566-3

Přečtěte si více o knize Ženich na zabití, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Sophie Ranaldová je nejmladší z pěti sester. Narodila se v Zimbabwe a žila v jižní Africe až do doby, než ji její toulavé boty zavedly do Londýna. Jako redaktorka ve vydavatelství Sophie získala zkušenosti s psaním beletristických článků, v nichž popisovala dovolené na místech, která sama nikdy nenavštívila. V roce 2011 se rozhodla nedbat dobrých rad začínajícím autorům a pokusila se věnovat pouze psaní.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Grada)

 

Vyhrajte knihu Ženich na zabití

Ve většině případů s nastávajícím svatebním dnem „šílí“ nevěsta, ale v případě Nicka a Pippy je tomu přesně naopak a ten, kdo podléhá šílenství okolo květinové výzdoby a menu, je ženich. Pippa už tak bere návštěvu svatebního salonu jako nutné zlo, a co teprve, když se do příprav zapojí Nickova matka! To potom vyplouvají na povrch dávné neshody i tajemství, které může celý slavnostní den ohrozit. Zkrátka a dobře druhý román od autorky knihy Sestrám by se milenci krást neměli, která u nás vyšla v roce 2014, slibuje zajímavé čtení a neměl by chybět ve vaší knihovně.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Ženich na zabití vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Ženich na zabití
probíhá od 21. července do 3. srpna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Ženich na zabití

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽenich na zabití

Ranaldová, Sophie

Cosmopolis, 2015

Napsat komentář