Získejte akční thriller bývalého příslušníka SEAL

Lov-sakala-perex
Vybraná hrstka statečných vojáků dostává za úkol ty nejnebezpečnější a nejtajnější operace. Bývalý člen elitního týmu SEAL Team Six se rozhodl, že své zkušenosti z těchto misí přiblíží i čtenářům. Neváhejte a zapojte se do akce i vy.

Zákulisí boje proti narkomafii

Román bývalého příslušníka jednotky SEAL.

Poté, co dojde k únosu senátorovy manželky a jeho dospívající dcery, je Thomas Crocker spolu se SEAL Team Six vyslán na mexický venkov, kde mají jen několik hodin na to, aby se jim podařilo obě nevinné civilistky vypátrat a vyrvat z rukou zdejšího drogového magnáta, přezdívaného Šakal. Jejich tým se dostává na nové, nebezpečné území, kde neplatí žádné zákony a kde federální agenti chrání násilnické narkobarony místo toho, aby usilovali o jejich dopadení.

Napínavý thriller ze zákulisí boje proti narkoterorismu nabízí pohled na utajované, životu nebezpečné vládní operace, prováděné vybranou hrstkou těch nejstatečnějších vojáků.

 

SEAL Team Six: Lov Šakala

Autoři: Don Mann, Ralph Pezzullo

Vydalo: nakladatelství CPress
Překlad: Petr Šťastný
Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Vydáno: 6/2015
ISBN: 978-80-264-0756-0

Přečtěte si více o knize SEAL Team Six: Lov Šakala, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CPress patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si stáhnout ukázkovou kapitolu.

cpress-AM

Nakladatelství CPress systematicky rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda. Novým knižním oborem, který si už pevně vydobyl své místo v našem nakladatelství, jsou kuchařky, jak pro dospělé tak i pro děti.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Crocker i tak zkontroloval jeho puls. Negativní.
Přešel k druhému pilotovi, ležícímu na břiše. Crocker ho zlehka obrátil a pod pilotovou pancéřovou vestou si všiml velké temné rány v místech blízko slabin, kde byla rozervaná otevřená tkáň. Šlachy, kost a maso ve všech odstínech červené a růžové. Ani on neměl žádný puls.
Přes neskutečnost této scény ho však nejvíce zasáhl podivně vyrovnaný úsměv na tváři druhého pilota. Jako by spatřil něco milého, nebo opravdu přivítal svou smrt.
Když se přesunul ke střední části vraku, Crocker uviděl Ritchieho a naplno na něho dolehla váha celé tragédie. Několik vteřin zápasil s dechem, protože jeho kamaráda a spolubojovníka, kterého znal již osm let, přesekla ve výši pasu část hlavního rotoru doslova vejpůl. Jeho žaludek, játra a vnitřnosti se roztekly po zemi, tmavé oči měl doširoka otevřené a vystupovaly mu z důlků jako vykřičníky. (str. 23)

 

O autorech

Don Mann je autorem bestselleru Inside SEAL Team Six a série thrillerů SEAL Team Six. Posledních třicet let se pohyboval ve společnosti příslušníků amerických jednotek Navy SEAL a v aktivní službě byl členem SEAL Team Six. Po odchodu do výslužby působil na Blízkém východě v rámci podpory války proti terorismu. Celá řada dnešních aktivních příslušníků SEAL Team Six jsou muži, které on sám učil střílet, zneškodňovat nepřítele a provádět bojovou činnost v různých prostředích.

Ralph Pezzullo, spolupůvodce této knihy, je autorem bestsellerů pracujícím pod záštitou New York Times, oceněným dramatikem a scénáristou. Mezi jeho knihy patří Jawbreaker (napsaná ve spolupráci s bývalým agentem CIA Garym Berntsenem).
(Zdroj informací: nakladatelství CPress)

 

Vyhrajte knihu SEAL Team Six: Lov Šakala

Zajímá vás zákulisí přísně tajných a nebezpečných vládních operací, do kterých je vysílána elitní jednotka SEAL Team Six? V tom případě se pusťte do čtení nejnovější knihy bývalého člena tohoto týmu Dona Manna a spoluautora thrilleru Ralpha Pezzulla. Vydejte se po stopě drogového magnáta Šakala, který stojí za únosem senátorovy ženy a dcery, a poodhalte zákulisí boje proti narkoterorismu, kde neplatí žádné zákony, a přesto je nutné misi během několika hodin úspěšně dokončit.

Právě nyní vám ve spolupráci s nakladatelstvím CPress patřícím pod společnost Albatros Media přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu SEAL Team Six: Lov Šakala vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu SEAL Team Six: Lov Šakala
probíhá od 9. do 22. července 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy SEAL Team Six: Lov Šakala

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSEAL Team Six: Lov Šakala

Mann, Don - Pezzullo, Ralph

CPress, 2015

Napsat komentář