Zasoutěžte si o dobrodružství ze zlodějského cirkusu

Cirkus-zlodeju-a-tombola-zkazy-perex
Když do města přijede cirkus, je vše vzhůru nohama a děti žadoní, aby se mohly jít podívat na klauny a akrobaty, krasojezdkyně a cvičená zvířata. Nejinak je tomu i ve městě, kde bydlí malá Hanka, a to ještě nikdo netuší, že tento cirkus je tak trochu podivný.

Cirkus plný podivínů

Cirkus-zlodeju-a-tombola-zkazy-ukazkaHančin život je nuda, nuda a nic než nuda! Když však jednoho dne do města dorazí cirkus, všechno je rázem vzhůru nohama. Hanka potká Vildu s úžasným velbloudem Narcisem a spoustu dalších podivných a báječných cirkusáků, mezi nimiž nechybí například nejfrancouzštější akrobat na světě, živá dělová koule trpící závratí či klauni-dvojčata, kteří se hádají, kudy chodí. Ale vše není tím, čím se zdá být: Armin Kudla, ďábelský principál a Vildův nevlastní otec, má zákeřný plán, který obnáší nejeden zlodějský kousek. Podaří se Hance s Vildou nekalé plány zastavit dřív, než bude pozdě? Kniha plná legrace i napětí s ilustracemi od Davida Tazzymana.

 

Cirkus zlodějů a tombola zkázy

Autor: William Sutcliffe

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Vratislav Kadlec
Ilustrace: David Tazzyman
Počet stran: 192
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-204-3493-7

Přečtěte si více o knize Cirkus zlodějů a tombola zkázy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Cirkus zlodějů a tombola zkázy

Hančin život je jedním slovem nuda, ale vše se změní v okamžiku, kdy do města přijíždí cirkus a Hanka se seznamuje s Vildou a jeho velbloudem Narcisem. Celý cirkus je plný podivínů, ale jeden z jeho osazenstva je ještě horší než hádající se klauni. Principál Armin Kudla je totiž navíc zlý a hlavu má plnou nekalých plánů, ve kterých nechybí ani zlodějské kousky. Podaří se Hance a Vildovi principála zastavit? To vám neprozradíme, ale můžete si to přečíst sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Cirkus zlodějů a tombola zkázy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Cirkus zlodějů a tombola zkázy
probíhá od 7. do 20. července 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro děti Cirkus zlodějů a tombola zkázy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCirkus zlodějů a tombola zkázy

Sutcliffe, William

Mladá fronta, 2015

Zasoutěžte si o dobrodružství ze zlodějského cirkusu - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Děkuji za knížku Cirkus zlodějů a tombola zkázy. Včera jsem si ji vyzvedla na poště.

Napsat komentář