Romantika pod víkendovou peřinu

file000463330442
V dnešních knižních tipech vám přinášíme další zpestření víkendových večerů v podobě erotických románů. Začtěte se a nechte se unášet napětím, romantikou a hlavně vzrušením!

Hlavní hrdince následující knihy změní život nové zaměstnání a především nový atraktivní a sebevědomý šéf. Je osudovou náhodou, že i on v sobě objeví náklonnost ke své asistentce?

Lauren prochází životem bez velkých cílů a přání. Kamarádka jí jednoho dne nečekaně na dočasnou dobu nabídne místo asistentky Cadena Rileyho, slavného fotografa a atraktivního muže. Caden je ve společnosti známý jako nepolapitelný lamač ženských srdcí. Je sebevědomý, nadaný, bohatý, prostě je snem každé ženy. Caden je z Lauren docela vedle od samého začátku, jenže neví, co si má o ní myslet. Je krásná, ale drží si od něj odstup a chová se ryze profesionálně. Je zvyklý, že se mu ženy věší na krk, a najednou nechápe, co se děje. Proč se Lauren chová tak odtažitě? Nemůže tušit, že Lauren vyvádí z míry, ale před ním to nedává znát. Respektuje ho jako svého šéfa a nic si k němu nedovolí. Kromě toho Lauren ani nepočítá s tím, že by se mu taková obyčejná holka jako ona mohla líbit. Přitažlivost je však silnější a zanedlouho je pohltí vztah bez závazků. Nechtějí znovu dávat svá srdce všanc, protože oba v dětství poznali, jaké škody dokážou blízké vztahy napáchat. Jejich dohoda zpočátku funguje dobře, ale čím víc času spolu tráví, tím k sobě pochopitelně mají blíž. Opravdové pocity si bohužel dokáže připustit pouze jeden z nich. Velká otázka tedy zní, co se stane, až vysloví osudové „miluju tě“.

Osudová náhoda

Autor: S. H. Kolee
Přeložila: Dagmar Brejlová

Počet stran: 312
Vazba: vázaná
Formát: 120×195 mm
ISBN: 978-80-269-0093-1
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Osudová náhoda vydalo nakladatelství Baronet.

Zaujala vás kniha? Přečtěte si ukázku.

————————————————

Může fungovat kamarádská dohoda o výpomoci v oblasti vztahů? Nebo výuka flirtování povede k destrukci přátelství?

Přitažliví muži přivádějí plachou Olivii do rozpaků. Nastal čas to změnit!
Olivia je sympatická, krásná mladá žena, ale bojí se navazovat jakýkoli kontakt s muži. Jakmile ji některý osloví, hned zčervená. Nepovažuje se za přitažlivou a s partnerskou intimitou nemá skoro žádné zkušenosti. V době, kdy její vrstevnice zažívaly první intimní zážitky s muži, ona se starala o nemocnou matku. Když si na Jamaica Lane Olivia pronajme svůj první byt, uvědomí si, že nastal čas pohnout se konečně z místa. Je po uši zamilovaná do postgraduálního studenta, ale při každém střetnutí s ním ji zachvátí panika. Naštěstí je ale Olivii nablízku její dobrý kamarád, šarmantní Nate Sawyer, známý sukničkář. Ten se závazkům velkým obloukem vyhýbá, ale ke svým přátelům je loajální. Olivia se mu proto svěří se svým trápením a Nate se nabídne, že ji naučí flirtovat a pomůže jí získat sebevědomí v posteli. Dohoda má jedinou podmínku – lekce svádění nesmí ohrozit jejich přátelství.

Jamaica Lane

Autorka: Samantha Youngová
Přeložila: Dana Stuchlá

Počet stran: 328
Vazba: vázaná
Formát: 130×207 mm
ISBN: 978-80-249-2706-0
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Jamaica Lane vydalo nakladatelství Ikar.

Začtěte se také do ukázky z knihy.

————————————————

Jaké útrapy přináši život na vrcholu společnosti, uprostřed hollywoodských hvězd a jejich intrik?

Závěrečný díl hravé erotické série Zrzka líčí další eskapády vztahu herečky Grace Sheridanové a miláčka Hollywoodu Jacka Hamiltona.
Grace získá hlavní roli v televizním seriálu. Když však režisér požaduje, aby shodila sedm kilo, rozhodne se vyvolat veřejnou vzpouru. Nečekaně si tím získá obrovský klub fanynek, které ji v boji za křivky podporují. Jenže víc než o její herecké schopnosti se zajímají o velikost jejího zadku a jméno pana Záhadného.
Jack je zase zvolen „Nejpřitažlivějším mužem světa“ a vymetá jeden bar za druhým. Sláva si začíná vybírat svou daň. Jackova kariéra dosahuje stratosférických výšin – dokáže ho Grace zachytit, když se zřítí?

Zrzka všem učaruje

Autorka: Alice Claytonová
Přeložial: Iva Pekárková

Počet stran: 200
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 143×215 mm
ISBN: 978-80-204-3200-1
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Zrzka všem učaruje vydalo nakladatelství Mladá fronta.

————————————————

I hrdina další z dnešních knih je osobností patřící ke společenské smetánce. Britský aristokrat je však okouzlen šarmem restaurátorky a jeho život se tím rázem změní.

Ivan Everley, třináctý baron Rothvale, sám přiznává, že je tím posledním na světě, kdo by měl spravovat neocenitelnou sbírku uměleckých obrazů. Britský zákon mu poskytl titul lord, získal zlatou olympijskou medaili v lukostřelbě, je veřejně známou osobností, ale pod všemi těmi slupkami je to jen obyčejný člověk, který hluboko v srdci ukrývá bolestivou jizvu ze zrady. Dokonce ani jeho bratranec Ethan Blackstone o muži, kterého považuje za bratra, nezná pravdu.
Lord Rothvale má nepřeberné množství problémů, ale jeho život se zkomplikuje ještě víc, když se na jeho panství objeví nádherná umělecká restaurátorka Gabriela Hargreavová. Jakmile zjistí, že není tou ženou, co se původně domníval, dokáže myslet jen na to, jak úžasné bylo držet zelenookou krásku v náručí. Dominantní stránka Ivanovy osobnosti nebere „ne“ jako odpověď, a tak začíná hon na laň. Gabriela ho musí naučit několik věcí o životě, aby společně dospěli ke stejnému závěru, tedy že to, co našli jeden v druhém je skutečně k nezaplacení.

K nezaplacení

Autorka: Raine Miller
Přeložila: Olajda Prokešová

Počet stran: 190
Vazba: vázaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-269-0111-2
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu K nezaplacení vydalo nakladatelství Baronet.

Prolistujte si také ukázku.

————————————————

Pokračování úspěšné knihy Zapletený Emmy Chaseové přináší příběh vyprávěný z jiné perspektivy.

Na světě existují dva druhy lidí. Ti, co dvakrát měří, a ti, co rovnou řežou. Já jsem vždycky přeměřovala. Bývala jsem opatrná a ráda jsem si všechno nejdřív naplánovala. To se změnilo, když jsem potkala Drewa Evanse. Byl neuvěřitelně vytrvalý. Byl si tolik jistý sám sebou – i mnou. Ovšem ne každá love story má šťastný konec. Mysleli jste si, že Drew a já odcváláme vstříc západu slunce? Vítejte v klubu. Teď se musím rozhodnout a jde o nejdůležitější volbu v mém životě. Drew už si vybral – vlastně se snažil rozhodnout za nás oba. Jenže to není můj styl, jak víte. Proto jsem se vrátila do Greenville. Sama. Tedy, ne tak docela… Došlo mi totiž, že zvyk je železná košile a že se někdy musíte vrátit tam, kde jste začali, abyste se mohli pohnout dál.
Druhý díl Zapleteného navazuje na příběh Kate a Drewa po dvou letech a je tentokrát vyprávěn z pohledu Kate.

Zaskočený

Autorka: Emma Chaseová
Přeložila: Jana Doležalová-Montorio

Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Formát: 145×215 mm
ISBN: 978-80-204-3332-9
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Zaskočený vydalo nakladatelství Mladá fronta.


Zapojte se do našich aukcí, kde najdete tyto knihy a mnoho dalších.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOsudová náhoda

Kolee, S. H.

Baronet, 2015

zobrazit info o knizeJamaica Lane

Youngová, Samantha

Ikar, 2015

zobrazit info o knizeZrzka všem učaruje

Claytonová, Alice

Mladá fronta, 2015

zobrazit info o knizeK nezaplacení

Miller, Raine

Baronet, 2015

zobrazit info o knizeZaskočený

Chase, Emma

Mladá fronta, 2015

Napsat komentář