Vyhrajte kuchařku pro příznivce veganství

1400426-Synergie-Veganska kuchyne-obalka-BC.indd
Koketujete s myšlenkou přejít na veganskou stravu, nebo ji chcete vyzkoušet, ale nevíte, jak na to? V tom případě pro vás máme kuchařku, která vám poslouží jako výborný průvodce a rádce tímto životním stylem a jako inspirace, co si uvařit.

Jak se stravovat vegansky

Veganska-kucharka-ukazka1Pokud přemýšlíte o tom, že byste se stali vegany, ale nejste si jistí, jak začít, pak je tato kniha pro vás ta pravá. Chcete-li přejít na rostlinnou stravu anebo jenom vyzkoušet nový stravovací styl bude pro vás tato kuchařka skvělým průvodcem. Autorka Joni Marie Newman a odbornice na výživu Geriie Lynn Adams vás s lehkostí provedou všemi „jak a proč“ přechodu na veganský styl – od toho jaké potraviny jíst, přes ty, kterým se vyhnout až po jednoduché a zároveň lahodné recepty. Uvidíte, že zdravý a soucitný životní styl neznamená, že musíte přinést nějaké oběti – naopak, seznámíte se s potravinami, které jste možná ještě neochutnali a zjistíte, že se z nich dají vykouzlit hotové zázraky. Například šlavějové ravioli, pořádný veganský burger, ořiškovo ovocné palačinky nebo karamel z vlašských ořechů. Prostě vše, co potřebujete vědět o rostlinné stravě a veganském životním stylu najdete v této publikaci a to včetně několika vzorových menu, kterými si zpestříte celý den.

 

Veganská kuchyně

Vše co potřebujete vědět o rostlinné stravě a veganském životním stylu

Autorky: Joni Marie Newman, Gerrie Lynn Adams

Vydalo: nakladatelství Synergie
Překlad: Lenka Marie Čapková
Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2015
ISBN: 978-80-7370-357-8

Přečtěte si více o knize Veganská kuchyně, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Synergie.

synergie_1

Vydavatelství Synergie Publishing SE je malé, rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené specielně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené. A co výraz synergie obsažený v názvu vydavatelství vlastně znamená? Ve stručnosti jde o blahodárné spojení: když se dva prvky setkají takovým způsobem, že velikost toho, čeho mohou dosáhnout společně, mnohonásobně přesahuje součet toho, čeho by dosáhly každý zvlášť, vzniká synergie…

 

O autorkách

Gerrie Lynn Adams se rozhodla změnit svoji kariéru ve středním věku. Motivovala ji chuť pomáhat lidem a dokázat, že průmyslově nezpracované potraviny jsou pro lidské zdraví zásadní. Než začala pomáhat lidem odvracet nemoci a dosáhnout pro ně optimálního zdraví pomocí rostlinné stravy, získala bakalářský diplom v oboru Potravinářská věda se zaměřením na výživu. Momentálně pracuje jako specialistka na zdravé stravování pro Whole Foods Market, kde měla možnost studovat a učit se od uznávaných lékařů a výživových expertů, kteří podporují rostlinnou stravu. Kromě práce pro Whole Foods Market založila neziskovou organizaci Pečujeme o naděje a sny (Fostering Hopes and Dreams). Organizace daruje výtěžky z Gerriiných programů o zdravém stravování na programy pěstounské péče.

 

Joni Marie Newman žije v jižní Kalifornii se svým manželem Danem, se sladkou zlobivou opičkou Annie a se stařenkou Maxine. Bydlí v malém domku v jedné z posledních venkovských částí Orange County. Tam Joni kuje plány, jak udělat celý svět veganský – a proto vyrábí jedno veganské taco za druhým. Pomocí svého vaření, blogu a knížek se snaží dokázat, že není potřeba zabíjet a mučit živé cítící bytosti, abychom si mohli dopřát dobrou večeři. Založila JustTheFood.com.
(Zdroj informací: nakladatelstvím Synergie)

 

Vyhrajte knihu Veganská kuchyně

Veganska-kucharka-ukazka2Chcete vyzkoušet rostlinnou stravu, nebo se postupně stát veganem, ale nevíte, jaké potraviny můžete a které naopak ne? Poradí vám dvojice odbornic Joni Marie Newman a Geriie Lynn Adams, které vás provedou začátečnickými těžkostmi, odpoví na nejčastější otázky a poradí, jaké potraviny jíst a kterým se raději vyhnout. Rozhodně nečekejte, že vám na jídelníčku zůstane pár povolených potravin a budete málem trpět hlady. V této kuchařce se můžete přesvědčit o pravém opaku a uvařit si podle ní třeba veganský burger nebo oříškovo-ovocné palačinky. Sbíhají se vám sliny? Tak si pospěšte a pojďte ji získat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Synergie vám totiž právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Veganská kuchyně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Veganská kuchyně
probíhá od 1. do 14. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Veganská kuchyně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVeganská kuchyně
Vše co potřebujete vědět o rostlinné stravě a veganském životním stylu

Adams, Gerrie Lynn – Newman, Joni M.

Synergie Publishing SE, 2015

Vyhrajte kuchařku pro příznivce veganství - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. olly napsal:

    Dobrý den,
    v pátek mi přišla vyhraná knížka „Hon“. Děkuji za rychlé doručení.

  2. nadamal napsal:

    Dobrý den, dnes mi přišla kniha ze soutěže: Řekni lituji. Mám z ní velikánskou radost, už proto, že jsem soutěžila poprvé a hned to vyšlo.Vypadá, že bude přesně to, co se mi líbí. Už se těším, až se do ní pustím. Moc a moc děkuji.

  3. kistka napsal:

    Dobrý den, dnes mi došla jako výhra Veganská kuchyně. Vypadá velmi zajímavě, určitě v rodině bude mít spoustu čtenářů, už se na čtení a zkoušení receptů těšíme… Děkuji.

  4. Neobee napsal:

    Škoda, že jsem ji nevyhrála v soutěži… nevymění výherce za knihu z edice Spirit Animals? :-D

Napsat komentář