Zasoutěžte si o případ vraždy z pražského domu

Zahadny-sepot-perex
Nejen prvoplánový detektivní příběh s vražednou zápletkou čeká na čtenáře v nové knize Hany Militké. Kromě pátrání po stopách a vrahovi se zde odehrávají i životy lidí různých charakterů, které spojuje sousedství s obětí.

Vražda v bytovém domě

Dílo Záhadný šepot není jen prvoplánovou detektivkou. Na pozadí obyvatel jednoho pražského bytového domu jsou vykresleny různé charaktery lidí a jejich život. Jedná se o poutavé dílo, které v sobě nese jak napínavé čtení detektivního příběhu, tak humor. Jsou zde výborně vykresleny i citové vazby mezi lidmi.

Hlavní postavou je mladý lékař Adam Skála, který se dostane mezi prvními obyvateli domu na místo vraždy.

Detektiv kapitán František Váchal má těžký úkol vyřešit zločin. Ale stopy chybí.

Přes mrazivé dění v domě vzniká vztah mezi mladým doktorem a jeho sousedkou, atraktivní a sympatickou cukrářkou Martou Malířovou.

Hana Militká jako herečka pracovala s mnoha divadelními texty i filmovými scénáři. Nejen kvůli své profesi, ale i soukromě se vždy zajímala o charaktery lidí a jejich osudy. Detektivní román Záhadný šepot je její druhou knihou.

 

Záhadný šepot

Autorka: Hana Militká

Vydalo: nakladatelství Krigl
Počet stran: 196
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-86912-94-3

Přečtěte si více o knize Záhadný šepot, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Krigl.

UpravLogaKrigl_120x60

Nakladatelství Krigl bylo založena v roce 1992 a po celou dobu existence si zakládá na solidnosti, serióznosti a dlouhodobosti spolupráci. Nechává na každém zákazníkovi, aby výše uvedené potvrdil či vyvrátil.

 

Vyhrajte knihu Záhadný šepot

Mrazivé události odehrávají se v bytovém domě, kde se stala vražda, ovlivní život jeho obyvatel nejen v negativním slova smyslu. Na pozadí zde totiž vzniká i nová láska. Jak se vyvine vztah mladé krásné cukrářky Marty a lékaře Adama? Adam je navíc i důležitou součástí vyšetřování, protože se na místě činu ocitl mezi prvními. Vypátrá s jeho pomocí kapitán Váchal vraha? Čím více se do knihy začtete, tím proniknete hlouběji do osudů, ale i do napínavého vyšetřování.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Krigl vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Záhadný šepot vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Záhadný šepot
probíhá od 19. dubna do 2. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Záhadný šepot

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZáhadný šepot

Militká, Hana

Agentura KRIGL, 2015

Napsat komentář