Axel Weston je Neviditelný. Zahrajte si s námi o knižní novinku C.D. Payna!

936813_hands_4
Americký spisovatel C.D.Payne přichází s novinkou o člověku, který má jedinečnou schopnost – stal se neviditelným. Stejnojmennou knihu můžete vyhrát i v naší soutěži!

C.D.Payne: Neviditelný

C. D. Payne tentokrát přináší lehce absurdní příběh chlapíka á la Big Lebowski, sedmatřicetiletého klasického „losera“, který jednou čirou náhodou vysloví jakousi kouzelnou formuli a stane se neviditelným.

Tato nová schopnost je pro něj velmi přínosná, přinejmenším na počátku příběhu. Může si například obstarat peníze menší krádeží v bance, špehovat manželku, která se s ním rozvádí apod. Ale co s takovou schopností, když přestává být tajemstvím?
O autorovi:

C. D. Payne (*1949 Ohio) je americký volnomyšlenkářský spisovatel. Proslavil se především sérií kultovního deníku Mládí v hajzlu. Vystudoval historii evropských zemí na Harvardu, poté se živil jako redaktor, grafik, reklamní textař, fotograf, stavitel vlastního domu aj., měl asi třicet zaměstnání a žádné se mu podle jeho slov nelíbilo. V současné době se věnuje provozu svého nakladatelství Aivia Press, muzeu karavanů a psaní beletrie. Žije v Sonoma County, severně od San Franciska.

Neviditelný

Autor: C.D.Payne

Počet stran: 286
Formát: 140×200
Vazba: brožovaná
ISBN: 9788072179138
Vyšlo: 7.3.2012

Knihu Neviditelný vydalo nakladatelství Jota

Ukázku z knihy si můžete přečíst na našich stránkách zde

 

Ukáže se však, že být neviditelný není až tak snadné, jak se zdálo. Původně snadný plán se vzápětí začne zadrhávat, jelikož o jeho schopnosti se dozvídají další osoby, a Axel musí čelit zcela nečekaným komplikacím, mimo jiné enormnímu zájmu ze strany FBI.

Při útěku před zákonem tak Axel předstírá vlastní smrt. Vzápětí však zjistí, že jeho neviditelnost se mu stává prokletím, protože již není schopen vrátit se do normálního, viditelného stavu. Zbývá mu jediné možné řešení…

 

Vyhrajte knihu Neviditelný!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned tři z vás vyhrát knižní novinku C.D.Payna Neviditelný!

 

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

Soutěž o 3 knihy Neviditelný

běží od 30. března do 12. dubna 2012

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Jota

Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Patří mezi jedno z největších nakladatelství v České republice.

V edici Beletrie vycházejí knihy českých i světových autorů. Kvalitní četbu pro náročné čtenáře, přináší Zlatá edice. Specialitou jsou Opravdové příběhy .

Ženám patří populární řada Beletrie pro ženy s nadhledem, také pro děti a mládež vydává nakladatelství ročně mnoho zajímavých titulů. Mezi oblíbené patří knihy v edici Cestopisy, ve které své knihy vydávají naši současní nejznámější cestovatelé.

 

Související soutěž

Zahrajte si o knihu C.D.Payna - Neviditelný!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNeviditelný

Payne, C. D.

Jota, 2012

Napsat komentář