Zasoutěžte si o nové příběhy Malého prince

Maly-princ-perex
Známý pohádkový příběh, jehož autorem je Antoine de Saint-Exupéry, se stal velmi oblíbeným a mezi jeho čtenáře patří nejen děti, ale také dospělí. Na jeho motivy stále vznikají nové knihy a právě o některé z nich si s námi můžete dnes zahrát.

Malý princ i se svou kamarádkou Liškou na vás čekají v nové podobě v knihách Malý princ a Gehomova planeta a Malý princ a Gargandova planeta. V komiksovém zpracování příběhů se dostávají na nové planety, kde zakoušejí neobvyklé zkoušky a dobrodružství, která právě nyní můžete prožívat s nimi. Stačí si jen vybrat, která kniha vás zaujala více, a využít možnosti ji od nás získat. Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které mají šanci tři z vás. Svoji výhru si navíc můžete sami zvolit.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Maly-princ-ukazka

 

Malý princ a Gehomova planeta

Gehomova planeta je tak trochu zvláštní – totiž hranatá. Neustále se otáčí kolem své osy, takže lidé musí nepřetržitě chodit, aby nepřepadli do vzduchoprázdna. Otáčení planety způsobuje důmyslný stroj, který sestavil geometr Gehom. Ten však zmizel kdesi v podzemí, a nikdo neví, kde stroj je, takže ho ani nikdo nemůže zastavit. Ještě že je tady Malý princ s Liškou, kteří zase všechno uvedou do pořádku.

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 48
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 210 x 285 mm
Vydáno: 11/2014
ISBN: 978-80-204-2606-2

Přečtěte si více o knize Malý princ a Gehomova planeta a nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

 

Malý princ a Gargandova planeta

Thery a Dokan jsou nerozluční kamarádi. Na jejich planetě však nastává velký den, kdy se utkají jako rivalové. Na podivuhodných tvorech zvaných barbonové musí ve velice krátké době zasadit semínka přacích stromů, jejichž kořeny drží planetu pohromadě. Kdo z nich to dokáže, stane se budoucím Gargandem, který se bude i nadále starat o sázení semínek. Vyhraje Thery, nebo Dokan? Kdo se to snaží staré kamarády rozeštvat, aby uvrhl planetu do záhuby? Samozřejmě zlý Had! Další práce pro Malého prince a jeho kamarádku Lišku!

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 48
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 210 x 285 mm
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-204-2605-5

Přečtěte si o knize Malý princ a Gargandova planeta více.

 

Vyhrajte knihu dle vlastního výběru

Malý princ a jeho věrná kamarádka Liška se ve svých nových dobrodružstvích ocitají na nových podivných planetách. Jedna z nich je hranatá a její obyvatelé musí neustále chodit, aby nespadli do vzduchoprázdna, protože se uvnitř ní skrývá mechanismus, který s ní otáčí a nikdo jej neumí zastavit. Další planeta zase drží pohromadě jen díky kořenům stromů a zlý Had se pomocí důmyslné lsti snaží o její rozpad. A právě to jsou nové úkoly pro Malého prince. Podaří se mu obě planety zachránit?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát některou z dětských knih. Ve hře jsou tituly Malý princ a Gehomova planeta a Malý princ a Gargandova planeta, ze kterých si můžete vybrat. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy Malý princ a Gehomova planeta
a Malý princ a Gargandova planeta

probíhá od 29. listopadu do 12. prosince 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 Malé prince dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalý princ a Gehomova planeta

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeMalý princ a Gargandova planeta

Mladá fronta, 2014

Napsat komentář