Napínavá nadílka z nakladatelství Host

krimi
Hledáte něco speciálního jako dárek pro své blízké? Jestliže dávají přednost napínavému čtení, pak je určitě potěšíte knihou nebo celým souborem knih z naší dnešní nabídky. Nakladatelství Host totiž právě přichází s přímo lahůdkovou nabídkou!

 

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Když se řekne Dívka, která si hrála s ohněm, znalce severské krimi napadne určitě jméno Stieg Larsson. Jenže tentokrát v záhlaví najdeme jiná jména autorů: Denise Mina, Leonardo Manco, Andrea Mutti a Antonio Fuso. Jde o druhý díl slavné série v komiksové podobě!

Dívka, která si hrála s ohněm – komiks

Autoři: Denise Mina, Leonardo Manco, Andrea Mutti, Antonio Fuso

Překlad: Luděk Janda
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o komiksu Dívka, která si hrála s ohněm

Mladý novinář spolupracující s časopisem Milénium a jeho partnerka jsou zavražděni krátce před publikováním materiálu o obchodu s bílým masem. Na zbrani objevené na místě činu jsou otisky Lisbeth Salanderové a její poručník je brzy nalezen mrtvý. Všechno svědčí proti ní. Policie po Lisbeth vyhlásí celostátní pátrání, podporované mediální kampaní, ve které se vytahují na světlo skandální informace o její potenciální nebezpečnosti a problematické minulosti. Mikael Blomkvist je však přesvědčen o její nevině…
Po dvoudílném komiksovém zpracování prvního románu trilogie Muži, kteří nenávidí ženy přichází adaptace druhého románu, tentokrát v jednom svazku.

Divka,kteraSiHralaSohnem

Leonardo Manco a Andrea Mutti příběh zabalili do strhující kresby, která si mnohdy vystačí i beze slov. Stránky, kde se díváme do nekonečně smutných očí navenek drsně působící Lisbeth, propalují sítnici a vpíjejí se až do mozku.

Petra Smítalová, Lidové noviny

————————————

Další kniha je zřejmě určena jen pro silné povahy, proto dobře zvažte, zda obdarovaný její obsah unese. Který vrah z žen zaživa stahuje kůži a proč jim odřezává maso od kostí, to se dozvíte v novince z pera Grahama Mastertona a přiléhavým názvem Bílé kosti.

Bílé kosti

Autor: Graham Masterson

Překlad: Radka Knotková
Počet stran: 383
Vazba: pevná s přebalem

Přečtěte si více o knize Bílé kosti

Jednoho deštivého listopadového rána se na Meagherově farmě najdou kosti jedenácti žen. V této části země jsou neoznačené hroby běžné. Tyto kosti však byly pohřbeny už roku 1915, dlouho před novodobými konflikty a nepokoji v Irsku. A co víc, zdá se, že pachatel odvedl velice pečlivou práci. Ženy byly nejspíš zaživa staženy z kůže. Komisařka Katie Maguirová z Corku je na mrtvá těla zvyklá. Ale tohle je úplná řezničina. Její tým je přesvědčen, že jen mrhají časem, že nemá cenu se zabývat zapomenutými vraždami. Avšak Katie je rozhodnuta pomoci obětem ke spravedlnosti.
Pak se ztratí mladá americká turistka a její kosti, důkladně zbavené masa, jsou nalezeny na stejné farmě. Katie se bude muset vypořádat nejen s dávnými zločiny, ale i s jejich hrůznou ozvěnou v přítomnosti. Podaří se jí vyřešit rituální vraždy spáchané před desítkami let, než brutální vrah udeří znovu?

John doposud nikdy neviděl, že by kolem statku poletovalo tolik šedých vran jako toho vlhkého listopadového rána. Jeho otec vždycky říkával, že když se slétne víc než sedm vran šedých, znamená to, že si přišly vychutnat lidskou tragédii.
I počasí předpovídalo neštěstí. Závoje deště se na pohoří Nagle začaly snášet už dávno před rozbřeskem a zemina na severozápadním poli ztěžkla natolik, že Johnovi trvalo skoro tři hodiny, než ji zoral. Zrovna s traktorem objížděl horní cíp pozemku, nedaleko mlází nazývaného Iollanův lesík, když si zničehonic všiml, jak na něj od brány horečné mává Gabriel.

Pokračujte ve čtení ukázky

Jeden z nejoriginálnějších a nejděsivějších vypravěčů naší doby.

Peter James, spisovatel

————————————

A na závěr tu máme něco speciálního pro čtenáře Jussiho Adler-Olsena. Čtyři z jeho dosud vydaných knih v jednom balíčku s názvem Případy oddělení Q určitě potěší jeho příznivce a vám vyřeší starost, co dát pod stromeček!

Případy oddělení Q 1–4

Autor: Jussi Adler-Olsen

Překlad: Magdalena Jírková, Kristina Václavů
Počet stran: 1944
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o dárkovém boxu Případy oddělení Q 1–4

Romány dánského spisovatele Jussiho Adler-Olsena Žena v kleci, Zabijáci, Vzkaz v láhvi a Složka 64 vycházejí nyní v novém vydání v dárkovém boxu. První čtyři knihy detektivní série o policejním oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými případy, se staly bestsellery, a komisaře Carla Morcka a jeho kolegy – svérázného arabského přistěhovalce Asada a mladou prostořekou Rose – si zamilovali čtenáři po celém světě. Jednou z příčin obrovského mezinárodního úspěchu knih Jussiho Adler-Olsena je autorův smysl pro humor, nadhled a ironie.

Knihy v boxu:

 

 

 

 

Přečtěte si naše články o knize Vzkaz v láhvi a Složka 64. Nevynechejte ani naše recenze knih Zabijáci a Vzkaz v láhvi.

Jussi Adler-Olsen je mistrovský vypravěč! Zaujme napínavým příběhem a vyhraněnými postavami s dokonale vybroušeným charakterem.

EKSTRA BLADET

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDívka, která si hrála s ohněm
Podle románu Stiega Larssona - komiks

Mina, Denise - Manco, Leonardo - Mutti, Andrea - Fuso, Antonio

Host, 2014

zobrazit info o knizeBílé kosti

Masterton, Graham

Host, 2014

zobrazit info o knizePřípady oddělení Q 1- 4

Adler-Olsen, Jussi

Host, 2014

Napsat komentář