Vyhrajte novou dětskou knihu plnou vtipných příhod

Prazdniny-Billa-Madlafouska-perex
Když je vám deset, jsou vaší nejoblíbenější částí roku prázdniny. Kdy jindy společně s kamarády dohnat všechny lumpárny, na které jste kvůli školním povinnostem neměli čas? A Bill není jiný. Přečtěte si, co vše přes léto zažil a jaké zkoušky ho čekaly.

Neobyčejné prázdninové příhody

Třetí pokračování úspěšných příběhů oblíbeného dětského hrdiny.
Tam, kde skončil druhý díl – Průšvihy Billa Madlafouska, tam třetí díl příběhů oblíbeného dětského hrdiny začíná. Bill a jeho přátelé Bůček, Bedna a Madla se probouzejí do začátku prázdnin, do toho nekonečného prostoru pro všechno, co chtějí dělat, ale na co kvůli škole a učení neměli čas. Mohou spát, do kdy chtějí. Nemají žádné povinnosti (pokud v to nepočítáme mytí nádobí a skládání ponožek). Mají nekonečně času na hraní. Jedno ale se tu však najde – nemohou být celé prázdniny spolu.
Na Billa čekají dvě veliké prázdninové zkoušky. Poprvé v životě jede na tábor. Poprvé v životě je pryč od své rodiny a pranic se mu to nelíbí. Musí se sžít s dětmi, které nezná, musí čelit útoku jedné hezké holky a odolat, protože má přece Madlu! Když se pak vrátí z tábora domů, čeká ho druhá zkouška. Madla si totiž s ním a jeho sestřičkou KJ chce neustále hrát na rodinu.
Třetí díl příběhů Billa Madlafouska se nese ve stejně rozverném duchu jako předchozí knihy. Humorné příhody jsou prosluněné bezstarostností léta a zavedou hrdiny do situací, které od nich budou vyžadovat rozhodnost, důvtip a přemýšlení. Což jim ale nedělá žádný problém, protože když je vám deset a chystáte se do páté třídy, tak už přece víte, o čem život je.

 

Prázdniny Billa Madlafouska

Autor: David Laňka

Vydalo: nakladatelství No Limits
Ilustrace: Markéta Vydrová
Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-87973-02-8

Přečtěte si více o knize Prázdniny Billa Madlafouska, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství No Limits.

No Limits je umělecká agentura, která se mimo PR, pořádání eventů a zastupování různých umělců zabývá nakladatelskou činností. Vydává původní českou i překladovou literaturu.

 

Vyhrajte knihu Prázdniny Billa Madlafouska

Začaly prázdniny a Bill a jeho kamarádi Bůček, Bedna a Madla vyrážejí za dobrodružstvím. Jediné co jim kazí radost je to, že společné chvíle budou kratší o čas, který musí Bill strávit na svém prvním táboře. Jak se mu tam bude líbit a co ho čeká po návratu domů? To už si přečtěte sami. Zábavné čtení pro děti totiž možná strhne i vás, protože David Laňka má jedinečnou schopnost nadchnout všechny věkové skupiny. Jen to zkuste – pořiďte knihu dětem, nakoukněte do ní společně s nimi a uvidíte.

Ve spolupráci s nakladatelstvím No Limits vám právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Prázdniny Billa Madlafouska vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Prázdniny Billa Madlafouska
probíhá od 16. října do 29. října 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Prázdniny Billa Madlafouska

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrázdniny Billa Madlafouska

Laňka, David

No Limits, 2014

Vyhrajte novou dětskou knihu plnou vtipných příhod - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. rebo napsal:

    Dobrý den,
    velmi děkuji za knihu Prázdniny Billa Madlafouska, včera v pořádku dorazila.

Napsat komentář