Kosmickou lodí na Florion

Viktorka-a-vesmirna-dobrodruzstvi-perex
Pojďte si přečíst krátkou ukázku z knihy Viktorka a vesmírná dobrodružství! Co provede Viktorka a její kamarádi, aby vyhráli školní botanickou soutěž?

Komiksové příhody holčičky Viktorky vypráví o jejím putování nekonečným Vesmírem na palubě kosmické lodi Lítavice, kde spolu s pilotem Žabžou a navigátorem Flájem zažívá různá dobrodružství. Příběhy vycházely ve Čtyřlístku v letech 2004–2010, takto pohromadě však vycházejí poprvé.

Knihu Viktorka a vesmírná dobrodružství vydalo nakladatelství Portál.

—————————————————-

 


Bližší informace o knize a autorech najdete v článku Vydejte se s Viktorkou za vesmírným dobrodružstvím!

 —————————————————-

Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 a dnes patří mezi dvacet největších nakladatelství v České republice. Mimo jiné se svými tituly zaměřuje na děti od narození do 12 let. Produkce zahrnuje říkadla a hry pro nejmenší (Romana Suchá, Zuzana Pospíšilová, Jiří Havel, Vladimíra Gebhartová), písničky a básničky pro předškoláky (Pavel Jurkovič, Alena Tichá, Milena Raková a další), pohádky i dobrodružné příběhy pro starší děti. Stále populárnější je edice „prvního čtení“ pro začínající čtenáře. Oblíbené jsou také soubory hádanek a hlavolamů nebo pracovní listy pro rozvoj grafomotoriky či sociálních, řečových nebo poznávacích dovedností dětí.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeViktorka a vesmírná dobrodružství

Smolík, Honza - Smolíková, Klára

Portál, 2014

Napsat komentář