Zasoutěžte si o sexy příběhy čtyř kamarádek

Tri-plus-jedna-perex
Čtyři nerozlučné kamarádky jsou stejně charizmatické a okouzlující jako jejich vzory z Ameriky. I v České republice se totiž najdou ženy, které by mohly podle svého života psát scénář k seriálu „Sex ve městě“. Přesvědčte se o tom právě nyní.

Sex ve městě po česku

Líbí se vám seriál „Sex ve městě“? Obdivujete například Mirandu nebo Carrie, které jsou krásné, schopné a oblečené podle poslední módy?
V knize Tři plus jedna se přesunete do naší české kotliny a budete společně se Zuzanou a jejími třemi kamarádkami Janou, Jarkou a Zdeňkou prožívat úplně stejné problémy jako čtyři kamarádky v Americe. Všechny jsou totiž také „úžasné“, milují život, někdy svoji práci a sex. Spojuje je nerozlučné přátelství a ani stovky kilometrů jim nezabrání k posezení u kávy nebo skleničky vína. Dozvíte se, že Petr je super v posteli, ale pro život je nepoužitelný, že Honza se v poloze ležmo mění, ale má jeden velký problém a to je jeho žena, Tchaj vyrostl někde ve stepi, umí jen pár slovíček rusky, ale má výdrž několik hodin, Ahmed je tak šíleně charismatický a kolega v práci sice mladý, ale nemít dvě malé děti, určitě už by se dávno rozvedl.

Knihu Tři plus jedna napsal sám život, a tak se nezlobte, pokud se v ní některá najdete. Přeci jen na rozdíl do Sexu ve městě zůstanete i s hlavními hrdinkami v Praze nebo v jiné české destinaci. Kniha se čte jedním dechem a doporučuji si k ní dopředu udělat kávu nebo nalít skleničku vína, protože až ji budete číst, rozhodně na jedno z toho dostanete chuť.

 

Tři plus jedna

Autorka: Danka Šárková

Vydalo: nakladatelství Anahita
Počet stran: 200
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2014
ISBN: 978-80-87740-06-4

Přečtěte si více o knize Tři plus jedna, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Sedím na chodbě u svého psychiatra a čekám, až mě vezme do ordinace a poté budu moci elegantně vyplout s receptem na další várku antidepresiv. Pak si je vyzvednu v lékárně a zažiju zase ten blažený pocit. Budu mít svoje bílé lentilky na další dva měsíce pod střechou svého domu na pečlivě střeženém místečku. Takhle si pro svou dávku chodím už druhý měsíc a pan doktor má ze mě velkou radost. Prý se lepším. Jsem psychicky stabilizovaná.
„No jsi to ty? Nekecej, co děláš tady, v čekárně u psychouše?“ S vytřeštěnýma očima se pouštím do dialogu se svou dávnou kamarádkou. „Kolik je to let, Jarko, co jsme se neviděly? To je fajn, že jsme se sešly.“
Koukám na tmavovlasou, vysokou ženu s očima tmavýma jako uhel. Na sobě má džíny a bundičku do pasu, s kapucí olemovanou širokou kožešinou z lišky. Vypadá dobře, tak co dělá tady?
„Zuzano… no to je náhodička. Jak žiješ?“ dočkám se konečně odpovědi.
Zamyslím se nad tím, jak bych mohla žít. Rozhlížím se kolem sebe a vidím kromě Jarky ještě několik lidí, kteří se dobelhali pro pilulky, jež jim pomáhají přežít nějaké období. Na jedné židli se houpe muž, který čeká na injekci od lékaře jako na smilování boží. Vedle mě je maminka s dvouletým dítětem na klíně. A pak jsem tady já a Jarka. Jsme na prahu ordinace, kam jsme se rozhodně ani jedna nechtěla dostat. Přesto ta situace nastala.
„Jak vidíš, tak ještě žiju.“

 

O autorce

Danka Šárková je externí redaktorkou několika českých tištěných i elektronických medií a pravidelně vede kurz tvůrčího psaní. Vydala celkem sedm knih, z toho tři pouze v e-book podobě, ostatní i v tištěné verzi. Knihy koupíte po celé republice i na Slovensku.
(Zdroj informací a fotografie: oficiální web autorky)

 

Vyhrajte knihu Tři plus jedna

Nalejte si sklenku dobrého vína nebo si udělejte dobrý čaj a přisedněte ke čtyřem kamarádkám, které nezapřou jistou podobnost s hrdinkami „Sexu ve městě“. Prožijte s nimi jejich sexuální eskapády a příběhy jejich životů. Možná se v některé z nich najdete, ale pokud ne, nevadí – co není, může ještě být.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tři plus jedna vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tři plus jedna
probíhá od 15. září do 28. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Tři plus jedna

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři plus jedna

Šárková, Danka

Knihcentrum.cz, 2014

Napsat komentář