Vydejte se s Viktorkou za vesmírným dobrodružstvím!

Viktorka-a-vesmirna-dobrodruzstvi-perex
Výzkumnice Viktorka putuje nekonečným vesmírem a zažívá různá dobrodružství. Nechejte vaše děti vypravit se s ní v komiksové knížce, kterou vydalo nakladatelství Portál.

Komiksové příhody holčičky Viktorky, která putuje nekonečným Vesmírem na palubě kosmické lodi Lítavice a spolu s pilotem Žabžou a navigátorem Flájem zažívá různá dobrodružství. S posádkou Lítavice se podíváme na různé planety, jako je Florion, Ledová planeta, nebo Aulerika! Komiksové příběhy vycházely ve Čtyřlístku v letech 2004–2010, nyní je Portál vydává v ucelené knižní podobě.

Neváhejte a podívejte se pro lepší představu také na několik stránek z knihy: ukázka 1ukázka 2 a ukázka 3.

 

Viktorka a vesmírná dobrodružství

Autoři: Klára SmolíkováHonza Smolík

Vydalo: nakladatelství Portál
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2014

Přečtěte si více o knize Viktorka a vesmírná dobrodružství

O autorech

Honza Smolík tvoří ilustrace a hádanky pro dětské časopisy, ilustruje knihy, učebnice, pracovní listy a výukové materiály, hravě vzdělávací weby i výstavní panely. Kreslí komiksy podle zadaných námětů a scénářů i autorské. Dlouhodobě spolupracuje s nevládními organizacemi, zvláště v oblasti environmentální výchovy. Pro Portál ilustroval např. Šimonovy pracovní listy 11 a 12, knihy Skáčeme, běháme a hrajeme si na hřišti a pod střechou či Ve škole straší.

Klára Smolíková publikuje metodické materiály pro ZŠ, píše také přímo pro děti. Je spoluautorkou knih Hračky a masky z papíru, Chyťte Bycha, Ve škole straší, Šimonovy pracovní listy 11 a 12.

(Zdroj: nakladatelství Portál)


Nakladatelství Portál bylo založeno v r. 1990 a dnes patří mezi dvacet největších nakladatelství v ČR. Hlavním cílem nakladatelství bylo pomáhat při výchově dětí. Od začátku se proto zaměřilo především na publikace z oblasti psychologie, pedagogiky a sociální práce. Portál vychází vstříc i zájemcům o populárně psychologickou literaturu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeViktorka a vesmírná dobrodružství

Smolík, Honza - Smolíková, Klára

Portál, 2014

Napsat komentář