Zasoutěžte si o dětskou komiksovou knihu z Vesmíru

Viktorka-a-vesmirna-dobrodruzstvi-perex
Kreslené příhody holčičky Viktorky budou některé děti možná znát z časopisu Čtyřlístek, ale teprve nyní mají možnost přečíst si je všechny za sebou. Právě totiž vychází kniha, kde malí čtenáři najdou všechny příběhy pěkně pohromadě.

Kreslená výprava do Vesmíru

Komiksové příhody holčičky Viktorky, která putuje nekonečným Vesmírem na palubě kosmické lodi Lítavice a spolu s pilotem Žabžou a navigátorem Flájem zažívá různá dobrodružství. Příběhy vycházely ve Čtyřlístku v letech 2004–2010, takto pohromadě však vycházejí poprvé.

 

Viktorka a vesmírná dobrodružství

Autoři: Klára Smolíková, Honza Smolík

Vydalo: nakladatelství Portál
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2014
ISBN: 978-80-262-0695-8

Přečtěte si více o knize Viktorka a vesmírná dobrodružství, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Portál. A nezapomeňte si také prohlédnout několik stránek: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie.

 

Ukázka z knihy

 

O autorech

Klára Smolíková řadu let spolupracuje s dětskými časopisy, píše také přímo pro děti a vymýšlí scénáře ke komiksům i počítačovým hrám. Připravuje lektorské programy pro muzea (pro Národní muzeum nebo Husitské muzeum v Táboře), publikuje metodické materiály pro ZŠ a externě spolupracuje s Pedagogickou fakultou UK v Praze. V Portálu je spoluautorkou knih Hračky a masky z papíru, Chyťte Bycha, Ve škole straší, Šimonovy pracovní listy 11 a 12. Mezi její další úspěšné knihy patří např. Řemesla nebo komiks Husité.

Honza Smolík tvoří ilustrace a hádanky pro dětské časopisy, ilustruje knihy, učebnice, pracovní listy a výukové materiály, hravě vzdělávací weby i výstavní panely. Kreslí komiksy autorské i podle zadaných námětů a scénářů. Dlouhodobě spolupracuje s nevládními organizacemi, zvláště v oblasti environmentální výchovy. Pro Portál ilustroval např. Šimonovy pracovní listy 11 a 12, knihy Skáčeme, běháme a hrajeme si na hřišti a pod střechou či Ve škole straší. Jeho ilustrace zdobí i mnohé další úspěšné tituly, např. Řemesla nebo komiks Husité.
(Zdroj informací: web nakladatelství Portál)

 

Vyhrajte knihu Viktorka a vesmírná dobrodružství

Příběhy pro malé čtenáře, které jsou vydávány formou komiksu, děti zabaví a možná i trochu pozlobí jejich fantazii, protože díky nim prožijí cestou v kosmické lodi. Račte nastoupit, pečlivě se připoutejte a vydejte se s Viktorkou, Žabžou a Flájem do Vesmíru, Lítavice už startuje motory.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Portál vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Viktorka a vesmírná dobrodružství vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Viktorka a vesmírná dobrodružství
probíhá od 29. srpna do 11. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Viktorka a vesmírná dobrodružství

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeViktorka a vesmírná dobrodružství

Smolík, Honza - Smolíková, Klára

Portál, 2014

Zasoutěžte si o dětskou komiksovou knihu z Vesmíru - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Jana2312 napsal:

    Dobrý den, ráda bych se zeptala v soutěži jsem tipovala 773 jako Supino (773), který vyhrál. Odpověď na otázku jsem měla také správně,ale nejsem mezi výherci. Předem děkuji za odpověď.

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý den,

      vysvětlení je snadné – výherci mohou být pouze tři, takže Vám nepomůže ani správná odpověď ani stejný tip jako měl ten, kdo vyhrál. Stává se, že totožně tipuje více soutěžících (třeba i pět, ve Vaší soutěži jste měli stejný tip 3). Pro tento případ je bohužel rozhodující Váš vstup do soutěže. Ten, kdo dříve tipuje poprvé, má pak větší šanci, že v případě shodných tipů bude stát výše. Tedy výherce Supino vstoupil do soutěže o tuto knihu dříve než Vy, proto on vyhrál a vy ne.
      Bohužel se to stává takřka u každé soutěže a počet výher vložených nakladatelem do soutěže je takový, jaký je. Víc odměn prostě není…
      Nezbývá, než se obrnit trpělivostí a výhra si jistě i Vás brzy najde ;)
      Přeji hodně štěstí v dalších soutěžích.

      • Jana2312 napsal:

        Moc děkuji za vysvětlení, já jsem právě nevěděla jak se řeší když je více stejných tipů, myslelala jsem si, že to tak nějak bude, ale raději jsem se zeptala.

Napsat komentář