Zasoutěžte si o napínavý detektivní román

Kraska A zvire
Na konci prázdnin se dvojice detektivů vrací do své kanceláře a těší se na to, jak si sdělí své dojmy z dovolené a pomalu se rozkoukají. To jim však není přáno, protože hned druhý den je na hranicích s Maďarskem nalezena mrtvá žena.

Mezinárodní vyšetřování brutální vraždy

Dvojice detektivů z Našeho Města je po prázdninách zase spolu. Šéf se vrátil do práce opálený, usměvavý a plný energie. Barva mu zůstala, ale úsměv zamrzl na rtech už druhý den. Maďarští kolegové našli v poli kousek od státní hranice nahé zmasakrované tělo mladé ženy. Mezinárodní vyšetřování se rozbíhá a celý případ, je velmi ostře sledován veřejností a médii. Kdo vraha dopadne a co bylo důvodem k této extrémně brutální vraždě?

 

Kráska a zvíře

Autor: Dominik Dán

Vydalo: nakladatelství XYZ
Překlad: Josef Šmatlák
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2014
ISBN: 978-80-7388-912-8

Přečtěte si více o knize Kráska a zvíře, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media. Můžete se také podívat na ukázku, nebo si stáhnout vzorovou kapitolu.

Nezapomeňte také na naši recenzi této detektivky.

Nakladatelství XYZ působí na českém knižním trhu od roku. Od té doby představuje čtenářům rok co rok na 150 titulů nejrůznějších žánrů. Vydává původní českou i zahraniční beletrii, autobiografie, autorizované životopisy či rozhovory, literaturu faktu, historické publikace i výpravné encyklopedie. Zaměřeno je i na oblast knížek určených dětem a mladým čtenářům.

Společnost Albatros Media a.s. je mediální společnost sdružující devět samostatných nakladatelství – Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a produkující široké spektrum mediálních produktů.

 

Ukázka z knihy

Sedly si. Martina si udělala čas a sedly si. Zaplatila jí kávu a daly řeč. Tentokrát jí doopravdy pomohla.
„Heleď, já si na hadry vydělávám úplně jinak, než si myslíš. Ten pátek hoď za hlavu, měla to bejt jen zábava. Já dělám pro jednu realitku, prodáváme nemovitosti a všechno, co s tím souvisí. Mám kancelář, počítač, internet, koukám na inzeráty, jezdím s klientama na schůzky a vím, co a jak. Jedna kolegyně tam teď jde na mateřskou, tak já ťuknu šéfa, třeba by tě vzal na polovičku.“
„Takže ta diskotéka…“
„Na tu se vyser! Měla sis jen něco popít a odreagovat se před zkouškama, nic jinýho. Já s těma chlápkama nemám nic společnýho.“
„To se mi ulevilo, já už jsem myslela…“
„Že dohazuju takovýhle kšefty, co? Tak nemysli a zamysli se, zejtra pudeš za šéfem…“
Barborka si na pohovor se šéfem oblékla nejkratší sukni, jakou měla.
„Marjápanno,“ bědovala Martina, „ty seš beznadějná lojza! Náš šéf je starej kořen, ten se ti na tvý stehna vykašle! A utři si hubu, vypadáš hrozně!“ (str. 30)

Vyhrajte knihu Kráska a zvíře

Napínavé mezinárodní vyšetřování případu brutálně zavražděné mladé ženy na vás čeká na stránkách detektivní knihy Kráska a zvíře. Ačkoli její název ve vás možná evokuje romantiku, lásku a pohádkový příběh, nic takového v ní rozhodně nenajdete. Můžete se o tom sami přesvědčit.

Ve spolupráci se společností Albatros Media vám totiž přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kráska a zvíře vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kráska a zvíře
probíhá od 24. července do 6. srpna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 detektivky Kráska a zvíře

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKráska a Zvíře

Dán, Dominik

XYZ, 2014

Napsat komentář