Zahrajte si o příhody vtipné a praštěné Liv

Prvni-stribrna-kniha-snu-obalka
Autorka série Drahokamy, která je mezi mladými čtenáři velmi oblíbená, přichází s novou knihou. Tentokrát se rozhodla hlavní hrdinku knihy poslat do říše snů. Že byste u knihy usnuli i vy, se ale vůbec bát nemusíte.

Poodhalte tajemství a nahlédněte do cizích snů

Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou… sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu.
Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť.
Opravdu strašidelné – ještě strašidelnější než jakýkoli hřbitov v noci – je to, že tihle kluci o ní vědí věci, které by ve dne nikdy nahlas neřekla, leda ve snu. Jak je tohle možné? Je to pořádně zamotaná hádanka, ale hádankám nemohla Liv nikdy odolat…

 

První stříbrná kniha snů

Autorka: Kerstin Gierová

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Překlad: Tereza Pecková
Doporučeno od: 12 let
Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Vydáno: 5/2014
ISBN: 978-80-7447-607-5

Přečtěte si více o knize První stříbrná kniha snů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CooBoo patřící pod společnost Albatros Media. Nezapomeňte se také podívat na ukázku, nebo si stáhnout vzorovou kapitolu.

Nakladatelství CooBoo vzniklo v roce 2009 jako mladší sourozenec tradičního Albatrosu a jeho název vznikl jako zkratka slov cool a books. Specializuje se především na knihy pro teenagery a za svou existenci vydalo už na dvě stě titulů.

Společnost Albatros Media a.s. je mediální společnost sdružující devět samostatných nakladatelství – Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a produkující široké spektrum mediálních produktů.

 

Ukázka z knihy

Pes mi očmuchával kufr. Na to, že šlo o psa na vyhledávání drog, to byl o podivuhodně plyšový exemplář, nejspíš hovawart. Zrovna jsem ho chtěla podrbat za ušima, ale vtom nadzdvihl pysk a vyrazil ze sebe hrozivé „Haf “. Pak se posadil a čumákem rázně strčil do mého kufru. Celník vypadal stejně udiveně jako já. Dvakrát se podíval ze psa na mě a zpátky na psa, potom popadl kufr a řekl: „Tak se přeci jen podíváme, co tu naše Amber vyčmuchala.“
No báječný. Jsem na britské půdě sotva půl hodiny, a už jsem podezřelá, že pašuju drogy. Praví pašeráci v řadě za mnou se zrovna nejspíš ohromně radovali, protože díky mně budou moci nerušeně projít kolem se svými švýcarskými hodinkami nebo vytuněnými syntetickými drogami. Který rozumný celník si vybere patnáctiletou holku s blonďatým culíkem místo například toho nervózně působícího týpka se ztrhaným výrazem v obličeji támhle vzadu? Nebo toho podezřele bledého kluka s rozcuchanými vlasy, který v letadle usnul dřív, než jsme stihli dojet na startovací dráhu? Není divu, že se teď tak škodolibě kření. Tašky má nejspíš nacpané ilegálními tabletami na spaní. (str. 9–10)

 

Vyhrajte knihu První stříbrná kniha snů

Čtivý a vtipný styl autorky bude mladé čtenáře bavit od první strany, stejně jako sympatická hlavní hrdinka. Liv Silberová je jim totiž velmi podobná – ztřeštěná, akční a hlavně normální. Pořiďte ratolestem za vysvědčení knihu od oblíbené autorky Kerstin Gierové a uvidíte, že ji přečtou jedním dechem a budou nadšení.

Ve spolupráci se společností Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu První stříbrná kniha snů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu První stříbrná kniha snů
probíhá od 26. června do 9. července 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy První stříbrná kniha snů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrvní stříbrná kniha snů

Gierová, Kerstin

CooBoo, 2014

Zahrajte si o příhody vtipné a praštěné Liv - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. vladka5 napsal:

    Dobrý den, děkuji za knihu První stříbrná kniha snů, dnes jsem si ji vyzvedla na poště.

  2. ema1 napsal:

    Dobrý den, První stříbrná kniha snů dnes v pořádku dorazila.
    Děkuji.

Napsat komentář