Otevíráme novou rubriku – čtenářské recenze!

psani_cistyBlok
Přečetli jste v poslední době nějakou zajímavou knihu a chcete se podělit o svůj názor na ni s ostatními? Chcete o knihách diskutovat? Můžete – v naší nové rubrice!

Pro všechny milovníky knih otevíráme rubriku Čtenářské recenze. Můžete v ní prezentovat své názory na přečtené knihy, a to jak pozitivní, tak i negativní. Napište nám, která kniha vás v poslední době zaujala, napište nám, když vás nějaký bestseller nenadchne a budete mít jiný názor, než jaký je publikován v médiích.

Jaké recenze zveřejníme?

Samozřejmostí je slušně podaný názor, který neporušuje zákony ČR.

Rádi zveřejníme recenze, které budou mít alespoň 1000 znaků a bude v nich srozumitelně vyjádřený názor na knihu. Nesmí chybět název díla a jméno autora, uveďte čtenáře do děje (ale neprozrazujte rozuzlení), napište, pro koho je kniha určená, … Vítáno je, pokud zmíníte jak pozitiva, tak negativa knihy. Své články můžete doplnit vlastními autorskými fotografiemi, které s knihou souvisí. Například recenzujete-li knihu o tvoření, přidejte fotky hotových výrobků.

Jde vám lépe mluvené než psané hodnocení?

Natočte video, ve kterém představíte vybrané knihy! Pak stačí dodat jen dva tři odstavce textu, které vaše video uvedou, a odkaz na video s knižními tipy zveřejněné na youtube.com.

Jak často budou recenze vycházet?

V tuto chvíli předběžně počítáme s tím, že recenze budeme vydávat jednou (max. dvakrát) týdně.

 

Upřednostníme recenze na aktuální knižní novinky, nebo na knihy, které jsou opravdu zajímavé a mají trvalou společenskou hodnotu.


Své recenze posílejte na mail info (zavináč) klubknihomolu.cz. Těšíme se na vaše názory! :)

Doporučení:
Share

Otevíráme novou rubriku – čtenářské recenze! - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. bokul bokul napsal:

    Těším se na čtenářské recenze. První tři už mám přečtené :-)

  2. Ivana Sáčková Ivka.Iva napsal:

    Skvělý nápad! Ráda si počtu :-)

Napsat komentář