Získejte mrazivý příběh z gymnázia

soutez-ja-smrt
Na partičku nesourodých teenagerů padne podezření na nedávný vandalismus ve škole. Mají ho skutečně na svědomí? A jakou souvislost má vyplavený záchod s vraždou studentky Julie? Opravdu by dokázali mladí chladnokrevně zabíjet?

Když se zabíjí bez mrknutí oka

NĚKDY JSME SCHOPNI ČEHOKOLIV, ABYCHOM DOSÁHLI SPRAVEDLNOSTI…

Místní gymnázium se potýká s vandalismem nebývalého rozsahu. Souvisí nějak posprejovaná zeď školy, vyplavené záchody a rozbité okno ředitelny s nedávnou brutální vraždou studentky Julie Formanové? Vše ukazuje na partičku teenagerů soustředěnou kolem Julčina dvojčete Sabiny.

Tajemství, které spojuje nesourodou skupinu přátel, roztočí kolotoč krutých událostí. Na povrch začíná vyplouvat skutečnost, že někteří z nás jsou schopni zabíjet druhé bez mrknutí oka…

Jenže i tam, kde vládnou nenávist a lži, může přežívat naděje.

Já, Smrt

Autor: Aleš Novotný
Ilustrace: Petra Trčková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 368
Vazba: brožovaná
Vydáno: 09/2022
ISBN: 978-80-271-3633-9

Přečtěte si více o knize Já, Smrt, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Český spisovatel Aleš Novotný začínal psát už jako třináctiletý chlapec. Zprvu to byly detektivní povídky, kterých napsal celkem jedenáct, přičemž pátá z nich jej později inspirovala k napsání prvního publikovaného románu Pamatuj na smrt. Ve svých čtrnácti letech napsal první fantasy knihu pro děti, ta však, přestože se k ní stále rád vrací, mu zůstala v šuplíku. V nakladatelství Cosmopolis vy dal také detektivku pro dospěwlé Šepot v bouři.

Zdroj informací: Knihy Dobrovský

 

Vyhrajte knihu Já, Smrt

Mají něco společného nedávný vandalismus na místním gymnáziu a brutální vražda studentky Julie Formanové? A jakou roli v tom sehrála skupina teenagerů, jež se točí kolem dvojčete mrtvé Julie? Jaká tajemství nesourodá parta skrývá? Mohou někteří zabíjet druhé, aniž by je tížilo svědomí? Je mezi mladými nějaká naděje?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Já, Smrt vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Já, Smrt
probíhá od 13. do 26. září 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Já, Smrt

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJá, Smrt

Novotný, Aleš

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář