Zahrajte si o román „Deníčkové psychiatričky“

soutez-az-pujdes-zavri-za-sebou
Vypadá jako bezproblémová holka, ve skutečnosti však jen neukotveně proplouvá životem. Co se mladé Lucii honí hlavou? S jakými démony bojuje? Dokáže jedno seznámení změnit všechno? A najde sílu se odrazit ode dna?

Hledání bezpečného přístavu

Románová prvotina autorky úspěšného Deníčku psychiatričky.
Na první pohled chytrá a bezproblémová holka, stejná jako všechny ostatní chytré a bezproblémové holky. Ve skutečnosti ale pětadvacetiletá Lucie neukotveně proplouvá životem a snaží se najít bezpečný přístav. Každodenně přitom bojuje s démony přítomnosti i minulosti. Když se seznámí s Tomášem, všechno je konečně, jak má být.
Je to tak ale doopravdy?
Jak daleko jsme schopni zajít, abychom obhájili to, čemu věříme?
A jak silní dokážeme být v situacích, kdy jsme sami na dně?

 

Až půjdeš, zavři za sebou

Autorka: Anna Moricová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 296
Vazba: vázaná
Vydáno: 05/2022
ISBN: 978-80-271-1337-8

Přečtěte si více o knize Až půjdeš, zavři za sebou, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Až půjdeš, zavři za sebou

Pětadvacetiletá Lucie je chytrá a bezproblémová holka, která proplouvá životem ve snaze najít bezpečný přístav. A stejně jako spousta jiných, i ona denně bojuje s démony, ačkoli to na první pohled není poznat. Změní se něco, když se seznámí s Tomášem? Zjistěte, jak daleko jsme schopni zajít, abychom obhájili to, čemu věříme, v románové prvotině autorky Deníčku psychiatričky.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Až půjdeš, zavři za sebou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Až půjdeš, zavři za sebou
probíhá od 14. do 27. června 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Až půjdeš, zavři za sebou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAž půjdeš, zavři za sebou

Moricová, Anna

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář