Zahrajte si o knihu plnou lásky k přírodě

soutez-posledni-migrace
V posledních letech se čím dál více mluví o úbytku živočišných druhů. Své o tom ví i Franny, vědkyně, kterou vždy přitahoval život ptáků a jejich plachtění. Jakou spojitost má její cesta do Grónska s umíráním přírody?

Poslední hejno arktických rybáků

Franny plachtění ptáků vždy pomáhalo zapomenout na těžké chvíle a ztráty v životě. Když však příroda kolem ní začne umírat, vydá se do Grónska na cestu s jediným cílem: sledovat migraci posledního hejna arktických rybáků, jež na světě zbylo. Dostane se na palubu rybářské lodi, ale členové posádky si brzo uvědomí, že okouzlující vědkyně něco skrývá. Co vše bude ochotná riskovat, aby čelila své minulosti i bezútěšnému stavu planety a našla vykoupení?

 

Poslední migrace

Jak opuštěný bude svět, když v něm zůstaneme sami?
Autorka: Charlotte McConaghy
Ilustrace: Tomáš Pokorný

Vydalo: nakladatelství XYZ
Počet stran: 312
Vazba: vázaná
Vydáno: 04/2021
ISBN: 978-80-7597-872-1

Přečtěte si více o knize Poslední migrace, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Nezapomeňte si přečíst vybranou ukázku.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Poslední migrace

Když si Franny začne všímat, že kolem ní příroda postupně umírá, rozhodne se, že se vydá do Grónska: chce sledovat migraci posledního hejna arktických rybáků na světě. Kdykoliv měla těžké chvíle, pohled vzhůru k plachtícímu ptactvu jí pomáhal přijít na jiné myšlenky. Se svým plánem se dostane na rybářskou loď. Jak členové posádky tuto okouzlující vědkyni přijmou? Co bude ochotná riskovat, aby se postavila své minulosti? Najde vykoupení?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Poslední migrace vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Poslední migrace
probíhá od 13. do 19. února 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Poslední migrace

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední migrace
Jak opuštěný bude svět, když v něm zůstaneme sami?

McConaghy, Charlotte

XYZ, 2021

Napsat komentář