Zasoutěžte si o případ uneseného dítěte a neznámé ženy

divka-beze-jmena-perex
Detektivka Josie Quinnová je povolána na místo činu na okraji města Denton, kde došlo k brutálnímu útoku a únosu novorozence. Co se zde odehrálo a jak s tím vším souvisí vyděšená mladá žena, která trpí ztrátou paměti a nepamatuje si ani své jméno?

Svědkyně, podezřelá, nebo oběť?

Když detektiv Josie Quinnová dorazí na místo činu na okraji města Denton, je zděšená brutalitou útoku. Jeho oběť bojuje o život a novorozené dítě zmizelo.

Na jiném místě se snaží ukrýt krásná mladá žena. Vypadá to, že by mohla být Josiiným vodítkem k případu uneseného dítěte, ale záhadná žena neví, kdo je, kde se vzala ani čeho se tak bojí. Jisté je, že je vyděšená k smrti… Nebo je možné, že svou amnézii jen předstírá?

Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?

Později Josie nachází indicie, které ji utvrzují v přesvědčení, že pohřešované novorozeně a neznámá žena mají něco společného, že ten, kdo je spojuje, je velice nebezpečný a že se jí případ začíná dotýkat velmi osobně.

Měla by Josie riskovat život dítěte, aby zachránila mnoho dalších? Nebo dokáže najít jiný způsob, jak zastavit nelítostného vraha?

 

Dívka beze jména

Autorka: Lisa Reganová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kateřina Elisová
Počet stran: 384
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2021
ISBN: 978-80-271-2445-9

Přečtěte si více o knize Dívka beze jména, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

V technické stanici si Josie a Noah oblékli jednorázové ochranné kombinézy, návleky na boty, přiléhavé čapky a latexové rukavice. Poslal jsi někoho, aby se poptal u sousedů?“ zeptala se Josie. „Jestli někdo něco viděl?“
„Ano,“ přikývl Noah. „Venku mám dva muže.“
Josie následovala Noaha hlouběji do Mistyina domu a viděla, že měl pravdu – luxusně vybavené a pečlivě upravené pokoje působily nedotčeně. Oni dva už spolu domem jednou procházeli, před rokem a půl, když po Rayově smrti Misty zmizela. Dům byl plný zdobného starožitného nábytku, který vypadal stejně nepohodlně jako přepychově. Tančit v místním striptýzovém klubu je zřejmě extrémně lukrativní.
„Jak jsem říkal, téměř všechno zůstalo na svém místě,“ zopakoval Noah, když se přesunuli do haly v přízemí. (str. 18)

 

O autorce

Lisa Reganová je kromě bestsellerové série s detektivem Josie Quinnovou autorkou i dalších krimi thrillerů. Je členkou spisovatelských skupin Sisters in Crime, International Thriller Writers a Mystery Writers of America. Žije ve Philadelphii se svým manželem, dcerou a bostonským teriérem, který se jmenuje Mr. Phillip. Celosvětovou pozornost si získala právě prvním dílem ze série s vyšetřovatelkou Josie Quinnovou s názvem Mizející dívky. V angličtině již vyšlo deset případů a další ještě Lisa Reganová chystá.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Dívka beze jména

Detektiv Josie Quinnová je zděšena brutalitou, která na ni dýchne v jednom z bytů na okraji města Denton. Vše nasvědčuje tomu, že zde došlo k brutálnímu napadení ženy a k únosu jejího čerstvě narozeného dítěte. A vyšetřování se zamotá ještě víc, když je objevena mladá vyděšená žena, která si nepamatuje, kdo je, ani čeho se bojí. Jakou roli v případu hraje? To si přečtěte v druhé detektivní knize s Josie Quinnovou v hlavní roli od Lisy Reganové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dívka beze jména vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dívka beze jména
probíhá od 4. do 17. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 detektivky Dívka beze jména

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDívka beze jména

Reganová, Lisa

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář