Zasoutěžte si o nevysvětlitelné zmizení v metru

ztraceny-audiokniha-perex
Davida Rakera si najímají lidé, kteří se snaží vypátrat své zmizelé blízké. Některé případy jsou jednoduché, ale jsou tu i takové, jako je zmizení Sama Wrena. Ten nastoupil cestou do práce do metra a už ho nikdo neviděl. Kam se poděl a proč?

Život opředený lží

Je obyčejné ráno šestnáctého prosince, a tak jako miliony obyvatel Londýna, i Sam Wren spěchá do práce, nasedne do metra – ale už z něj nikdy nevystoupí. Neexistují žádní svědci ani záznam na bezpečnostních kamerách. Ani po půl roce po něm není ani stopy.

Samova manželka oslovuje Davida Rakera, který se specializuje na pátrání po pohřešovaných osobách. Ví totiž, že důvodem jejich zmizení bývají často hluboko pohřbená tajemství. Tento případ se ale od ostatních liší a s každou odpovědí vystupují na povrch nové otázky, které nutí Rakera zpochybňovat vše, včetně vlastního úsudku. Zbývá nakonec jen jedna otázka: Dokáže detektiv Raker rozplést síť lží, kterými Sam Wren opředl svůj život, nebo se stanou osudnými i jemu?

 

Ztracený

Autor: Tim Weaver

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Igor Bareš
Překlad: Alžběta Lexová
Délka: 14 hodin 5 minut
Vydáno: 4/2019

Přečtěte si více o audioknize Ztracený, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Tim Weaver býval novinář a redaktor řady časopisů, ale i přes své novinářské úspěchy se rozhodl psát raději thrillery. Hlavním hrdinou jeho románů je detektiv David Raker, specialista na hledání pohřešovaných osob. Dosud napsal osm románů, z nichž se dva umístili na první příčce nejprodávanějších elektronických knih. Rovněž byl nominován v rámci britského literárního ocenění National Book Awards.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Ztracený

Je prosincové ráno a Sam Wren spěchá do práce, proto jako vždy nastoupí do metra, ale tam jako by se do země propadl. Policie je bezradná, protože neexistují žádní svědci a ani na záznamu bezpečnostních kamer není nic, čeho by se mohli chytit. Julia Wrenová se proto rozhodne o pomoc požádat Davida Rakera, který bude muset rozplést řadu lží, aby si mohl na své konto připsat další vyřešený případ. Rozhodl se Sam zmizet dobrovolně, nebo byl unesen? To si poslechněte v audio verzi thrilleru Tima Weavera, který namluvil Igor Bareš.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Ztracený vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Ztracený
probíhá od 4. do 17. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Ztracený

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZtracený
Audiokniha

Weaver, Tim

Audiotéka.cz, 2019

Zasoutěžte si o nevysvětlitelné zmizení v metru - DISKUZE

Počet reakcí: 8
  1. Alena Badinová Alena Badinová napsal:

    Chápu, paní jsem napsala, aby Vás nově kontaktovala.

  2. mikewin mikewin napsal:

    no, spam procházím, něco označím jako není spam a něco mažu, nemyslím, že bych audiotéku přehlédl …

  3. Hojaro napsal:

    Dobrý den.
    Audiotéka má se zasíláním výher asi stále problémy. Já jsem
    vyhrál audioknihu Sestra (konec soutěže 8.3.) a zatím jsem se výhry nedočkal. Už ani nedoufám, že něco přijde.

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Audiotéka posílá výhercům maily a ty často končí ve spamu. Je možné, že se totéž stalo Vám. Spamový koš je pak po nějaké době automaticky mazaný, a proto možná máte pocit, že Vám nic neposlali. Každopádně paní napíšu, ať Vám výhru pošle znovu.

      Krásný den

      • Hojaro napsal:

        Nejsem si vědom, že bych měl ve spamu nějakou zprávu od audioteky. Svůj mail kontroluji denně. Stalo se – nevadí, jednalo se pouze o stažení audioknihy ve formátu MP3.

  4. mikewin mikewin napsal:

    Dobrý den, dnes je to přesně měsíc od výhry audioknihy Ztracený a dosud stále nic. To už je opravdu dlouho.

Napsat komentář