Zasoutěžte si o pátrání po bájném druhu dragga

ohen-probuzeni-audiokniha-perex
Pro Kovolodní obchodní syndikát není v době, kdy se schyluje k válce, nic cennějšího než krev draggů. Jenže jejich populace se povážlivě snižuje a elixíru ubývá, proto se bude muset skupina vyvolených vydat po stopách nejmocnějšího bílého dragga.

Elixír z krve mýtického tvora

Oheň probuzení, první díl epické ságy Draconis Memoria Anthonyho Ryana, nás zavede do fiktivního světa, technologicky na úrovni 19. století, kde se schyluje k válce mezi Kovolodním obchodním syndikátem a Korvantinskou říší.

V době války neexistuje pro Syndikát nic cennějšího než krev draggů – z jejich krve lze totiž připravit elixír, který může několik málo jedinců, takzvané Krvožehnané, obdařit téměř nadpřirozenými silami. Červených, Zelených, Modrých a Černých draggů ale na území ovládaném Syndikátem ubývá, a tak se skupinka vyvolených vydává na dobrodružnou cestu za nalezením mýtického tvora – mocného bílého dragga.

 

Oheň probuzení

Autor: Anthony Ryan

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Vasil Fridrich
Překlad: Milan Žáček
Délka: 26 hodin 45 minut
Vydáno: 4/2019

Přečtěte si více o audioknize Oheň probuzení, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst naši recenzi.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Anthony Ryan pochází se Skotska, ale žije a pracuje v Londýně. Vystudoval středověkou historii a píše fantasy a sci-fi knihy. V roce 2013 napsal svou první knihu Píseň krve, kterou si vydal vlastním nákladem a která zaznamenala obrovský úspěch. Zároveň se jednalo o první díl bestsellerové trilogie Stín krkavce, do které patří ještě knihy Pán věže a Královna ohně. Oheň probuzení je první díl jeho nové fantasy série Draconis Memoria.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Oheň probuzení

Kovolodnímu obchodnímu syndikátu hrozí válka s Korvantinskou říší a veškeré naděje se tak upírají k několika málo Krvožehnaným. Ti však nedokáží své nadpřirozené síly probudit pouhou myšlenkou, ale potřebují k tomu elixír vydestilovaný z krve dragga. Jenže tito tvorové už byli téměř všichni zabiti, proto nezbývá nic jiného než zjistit, zda jsou mýty o mocném bílém zástupci tohoto druhu pravdivé, a zkusit jej najít. Zda se to skupince vyvolených podaří, si poslechněte ve fantasy knize Anthonyho Ryana, kterou načetl Vasil Fridrich.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Oheň probuzení vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Oheň probuzení
probíhá od 20. dubna do 3. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Oheň probuzení

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOheň probuzení
Audiokniha

Ryan, Anthony

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář