Získejte pátrání po zmizelém miliardáři

jedna-zelva-za-druhou-audiokniha-perex
Přestože se Aza jmenuje stejně jako slavný detektiv, nikdy neměla ambice stát se vyšetřovatelkou. Svých problémů má totiž dost, tak proč se ještě zaplétat do těch cizích. Její kamarádka Daisy ji však přesvědčí, aby to alespoň zkusila.

Nekonečný boj s vlastními myšlenkami

Šestnáctiletá Aza se sice jmenuje příjmením stejně jako slavný detektiv, ale přesto neměla vůbec v plánu pátrat po záhadně zmizelém miliardáři, s jehož synem se v dětství přátelila. V sázce je však sto tisíc dolarů a její nejlepší kamarádka Daisy, se nemůže dočkat, až se společně pustí do vyšetřování.

Aza se opravdu snaží dělat všechno správně, zároveň však bojuje s nekončícím vírem svých vlastních myšlenek, kterým není schopná poručit… Jako by nestačilo, že s ní cloumají hormony, potýká se ještě s množstvím úzkostí a obsedantně kompulzivní poruchou.

 

Jedna želva za druhou

Autor: John Green

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Eva Josefíková
Překlad: Veronika Volhejnová
Délka: 7 hodin 1 minuta
Vydáno: 6/2018

Přečtěte si více o audioknize Jedna želva za druhou, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

John-GreenJohn Green je americký spisovatel a vlogger, který získal mimo jiné ceny Printz Medal, Printz Honor a Edgar Award, dvakrát byl finalistou Knižní ceny LA Times a jeho knihy se dlouhodobě drží na žebříčku bestsellerů New York Times. V češtině jeho knihy Hledání Aljašky (2013), Hvězdy nám nepřály (2013), Papírová města (2014), Příliš mnoho Kateřin (2015), Jedna želva za druhou (2018) vydalo nakladatelství Yoli. Do knihy Sněží, sněží (Yoli, 2015) přispěl jedním vánočním příběhem a spolu s Davidem Levithanem napsal román Will Grayson, Will Grayson (Yoli, 2016). Dvě z jeho próz se navíc dočkaly také filmového zpracování: Hvězdy nám nepřály (režie: Josh Boon, 2014) a Papírová města (režie: Jake Schreier, 2015).
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Jedna želva za druhou

Šestnáctiletá Aza má do obyčejné dospívající dívky daleko. Sice s ní cloumají hormony jako s jejími vrstevnicemi, ale také se potýká s řadou úzkostí a s hlasy v hlavě, které souvisí s její obsedantně kompulzivní poruchou. Přesto se od své kamarádky nechá přemluvit, aby se pustily do pátrání po záhadně zmizelém miliardáři Rusellu Pickettovi. Více než odměna sto tisíc dolarů ji však láká vidina toho, že by mohla znovu navázat vztah s jeho synem Davisem, se kterým se zná z dětství. Poslechněte si audio verzi celého příběhu z pera Johna Greena, který namluvila Eva Josefíková.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Jedna želva za druhou, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Jedna želva za druhou
probíhá od 11. do 24. června 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Jedna želva za druhou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJedna želva za druhou
Audiokniha

Green, John

OneHotBook, 2018

Napsat komentář