Vyhrajte fascinující pohled do tajů lidského těla

Co se skryva v nasem tele
Neobyčejná kniha Ainy Bestardové poodhalí malým zvědavcům, co vše se skrývá uvnitř našeho těla. Nečekejte ale encyklopedii s hustě popsanými stránkami, tato publikace je mnohem zábavnější díky technice, jakou je vytvořena.

Podívejte se na to, co je jinak skryto

Zajímá tě, jak vypadá lidské tělo uvnitř?

Podívej se přes jednu ze tří barevných lup a uvidíš, co jinak zůstává očím skryto. Každá lupa odhalí jiné tajemství. To je kouzlo!

Neobyčejná knížka, v níž autorka použila fascinující techniku RGB ilustrace, láká děti od 4 let k poznávání tajů lidského těla.

Co se skrývá v našem těle? patří do série autorských knih, které vycházejí již ve třinácti jazycích.

 

Co se skrývá v našem těle?

Autorka: Aina Bestardová

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Jana Písařová
Počet stran: 24
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-7577-216-9

Přečtěte si více o knize Co se skrývá v našem těle?, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových fotografií: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3 a nezapomeňte ani na náš článek.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Aina Bestardová (1981) je ilustrátorka a módní návrhářka žijící na Mallorce. Přes pět let navrhovala boty pro značku Camper, v současné době se věnuje ilustraci dětských knih. Co se skrývá v našem těle? patří do série autorských knih, které vycházejí již ve třinácti jazycích.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Co se skrývá v našem těle?

Lidské tělo je složitý mechanismus, ve kterém má každý orgán, sval a kost svoji funkci. Nyní jej můžete svým dětem názorně ukázat s pomocí originální publikace Ainy Bestardové, kterou vytvořila technikou RGB. Díky třem barevným lupám můžete pokaždé poodhalit něco jiného, co jinak zůstává našim očím skryto pod kůží. Tato neobyčejná kniha zabaví jak starší děti, tak i ty, které zatím neumí samy číst, protože autorka v ní kladla důraz spíše na ilustrace než dlouhé odstavce textu. Tak neváhejte a pusťte se do zkoumání!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Co se skrývá v našem těle? vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Co se skrývá v našem těle?
probíhá od 18. do 31. ledna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Co se skrývá v našem těle?

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCo se skrývá v našem těle?

Bestardová, Aina

Host, 2017

Napsat komentář