Vyhrajte nebezpečnou dvojí hru Jonathana Pinea

nocni-recepcni-perex
V luxusním hotelu v Curychu pracuje jako noční recepční Jonathan Pine. Tento slušný a spolehlivý muž má však dvojí tvář a nikdo z jeho zaměstnavatelů netuší, že je to bývalý příslušník britské armády. A ta pro něj má nyní nový úkol.

Jonathan Pine znovu v akci

Bývalý příslušník britské armády Jonathan Pine – nyní noční recepční v luxusním curyšském hotelu – se nečekaně ocitá tváří v tvář Richardu Onslowu Roperovi, miliardáři a navenek velkému filantropovi, který ve skutečnosti řídí ilegální obchod se zbraněmi. Jeho praktiky odhalil už před lety v Káhiře – a následky nese dodnes. Zpravodajské služby však tentokrát chtějí Ropera dostat za každou cenu. Nebezpečná dvojí hra může začít…

 

Noční recepční

Autor: John Le Carré

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Veronika Volhejnová
Počet stran: 536
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 8/2017
ISBN: 978-80-204-4554-4

Přečtěte si více o knize Noční recepční, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Noční recepční

Jonathan Pine odhalil nekalé praktiky Richarda Onslowa Ropera už před lety v Káhiře a následky toho si s sebou nese dodnes, přestože již dávno není příslušníkem britské armády. Dnes pracuje jako noční recepční a žije klidným životem. To se ovšem změní ve chvíli, kdy se znovu ocitá tváří v tvář svému dávnému nepříteli – miliardáři, který ilegálně obchoduje se zbraněmi. Podaří se Pineovi Ropera tentokrát dostat? To si přečtěte v napínavém thrilleru, jehož autorem je britský spisovatel John Le Carré a podle kterého byl také natočen televizní seriál.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Noční recepční vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Noční recepční
probíhá od 2. do 15. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Noční recepční

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNoční recepční

Le Carré, John

Mladá fronta, 2017

Napsat komentář