Vyhrajte užitečné rady, jak se vyhnout stresu

hod-to-za-hlavu-perex
Často se přistihnete, že děláte něco, co vás stresuje a deptá jen proto, že neumíte říct ne a odmítnout někomu pomoc? Úsměvná příručka Alexandry Reinwarthové vám nabídne mnoho chytrých rad, jak být spokojenější.

Hoďte zbytečnosti za hlavu

V životě často přicházejí chvíle, kdy ze slušnosti nebo kvůli zábranám nedokážeme říct ne a potom děláme nebo prožíváme něco, co nás stresuje a deptá. V zaměstnání, v partnerském soužití, ve výchově dětí či ve styku s příbuznými… A přitom stačí, abychom byli sami sebou a dali svému životu nový, svobodnější a spokojenější směr – a dokázali některé věci „hodit za hlavu“.

Úsměvná příručka plná chytrých rad i humoru je určena především ženám, ale může být užitečná i pro muže, chtějí-li lépe pochopit své protějšky.

 

Hoď to za hlavu

… místa je tam dost

Autorka: Alexandra Reinwarthová

Vydalo: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA
Překlad: Jan Hlavička
Počet stran: 152
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2017
ISBN: 978-80-7306-912-4

Přečtěte si více o knize Hoď to za hlavu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA. A nezapomeňte ani na ukázku.

Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti.

 

Ukázka z knihy

„Hele, nechtěl bys být někdy štíhlejší, vyšší, svalnatější, prostě jiný?” ptám se L. a on se na mě podívá: „Chtěla bys, abych byl štíhlejší, vyšší, svalnatější, prostě jiný?“
Krátce si ho sjedu očima, ale jen tak ze srandy, protože ne, nechtěla bych, aby byl jiný. Chci ho takového, jaký je. „V tom případě taky nechci být jiný,“ prohlásí.
Když dítě toho večera leží celé zmožené v postýlce a já do sebe láduju druhý moučník (Panna cottu! A s višňovou omáčkou!), jsem nejen šťastná z toho vydařeného dne, ale poprvé vypadám skvěle, chytila jsem bronz, a nejen na břiše! A proto ty připomínačky džíny jdou s hlasitým Olé! K čertu. Možná tam narazí na Kathrin a několik ženských časopisů a půjdou spolu na drink. (str. 25)

 

O autorce

Alexandra Reinwarthová je německá novinářka, producentka a spisovatelka, spoluautorka desítek knižních titulů a několika bestsellerů. Její blízcí o ní říkají, že „je to člověk, kterého vyhodíš z vrtulníku do džungle, a on přežije“. Od roku 2000 žije a pracuje v Barceloně.
(Zdroj informací: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA)

 

Vyhrajte knihu Hoď to za hlavu

Naučte se rozlišit, co je pro vás skutečně důležité, a odmítněte dělat ty věci, které do vašeho života přinesou jen stres a negativní pocity. Přestaňte se trápit zbytečnými věcmi a snažit se za každou cenu pomoci vždy, když vás o to někdo požádá. Odmítnout můžete i takovým způsobem, že nebudete mít výčitky a nebudete působit neochotně. Alexandra Reinwarthová vás ve své příručce prostřednictvím mnoha skutečných příkladů naučí, jak na to.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pavel Dobrovský – BETA vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hoď to za hlavu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hoď to za hlavu
probíhá od 6. do 19. června 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 naučné knihy Hoď to za hlavu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHoď to za hlavu
… místa je tam dost

Reinwarthová, Alexandra

Pavel Dobrovský – BETA, 2017

Vyhrajte užitečné rady, jak se vyhnout stresu - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Petra napsal:

    Dobrý den, vyhraná kniha dorazila v pořádku. Moc děkuji! :-)

Napsat komentář