Získejte příběhy z léčby pomocí spojení s koňmi

linda-kohanov_s-konem-mezi-svety
Hipoterapie jako fyzioterapeutická metoda je vám možná již známá, ale věděli jste, že s pomocí koní, těchto ušlechtilých tvorů, můžete posílit i svoji psychiku? Že to skutečně lze, vám dokáže kniha americké autorky Lindy Kohanov.

Psychoterapie s koňmi

„Koně,“ tvrdí Linda Kohanov, „představují ztělesněnou spiritualitu, takovou, která je jak zcela přítomná v tomto světě, tak i hluboce spojená s božským původem duše.“ Linda Kohanov odhaluje, jak nás koně podporují a vedou k nečekanému uvědomování a pochopení strachu, intuice, vědomí, síly a především autenticity. Kniha S koněm mezi světy je pokračováním Lindina průlomového díla Tao koně. Je plná příběhů o léčení s pomocí koní a poctivě popisuje i proces, který se za vším skrývá. Tyto příběhy dokazují nepopiratelná spojení, jež lidé i koně po celém světě stále častěji objevují.

„My všichni se pohybujeme mezi dvěma světy, přesunujeme se, leckdy neohrabaně, mezi svobodou a připoutaností, duchem a přírodou, myslí a srdcem. Přesto věřím, že jednoho dne, pokud se najde více lidí ochotných přijímat rady od svých čtyřnohých přátel, lidské vědomí tyto paradoxy pojme a rozšíří se za jejich hranice. Pak už nebude existovat žádné rozdělení.“

 

S koněm mezi světy

Cesta k rozvíjení intuice, vědomí a síly s pomocí koní

Autorka: Linda Kohanov

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Alexandra Kolašínová-Lamichová
Počet stran: 248
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2016
ISBN: 978-80-7370-370-7

Přečtěte si více o knize S koněm mezi světy, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nenechte si také ujít náš článek a ukázku.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Lyndseyina první těžká zkouška: naučit se chytit koně a nasadit mu ohlávku na dvouakrové pastvině, zatímco kolem pobíhají ostatní koně z Nancyina stáda. Lyndsey ale vytrvala a zanedlouho už na ni Rocky čekával u vrat. „Předtím jsem párkrát byla s koněm na vyjížďce,“ vzpomíná Lyndsey. „Myslela jsem si, že stačí koně kopnutím pobídnout a on jde dopředu, nebo přitáhnout otěže a zastavit ho. Ale Rocky vyžadoval, abych s ním komunikovala úplně jiným způsobem. Jerry mě naučil, abych na to šla krůček po krůčku, den za dnem, netlačila na pilu a nechala, ať to přijde samo. A ono to fungovalo! Pořád ještě není ve městě kovář, který by se mohl přiblížit k Rockyho zadním nohám. Dokonce ani Jerry nemůže. Ale u mě Rocky udělal ústupek. Můžu mu čistit zadní kopyta.“
Nejúžasnější změna se ale udála s Lyndsey. „V terapii jsem postoupila dál o takový kus jako nikdy předtím. Dokážu být upřímnější a odvážnější k jiným lidem, protože taková jsem, když jsem s Rockym. To, že jsem se mu více otevřela, byl hlavní faktor mého uzdravení, protože on mě vidí přesně takovou, jaká jsem, a nesoudí mě. (str. 22)

 

Vyhrajte knihu S koněm mezi světy

Koně jsou mimořádně citliví tvorové, to vám potvrdí každý, kdo se jim věnuje a pracuje s nimi, stejně jako to, že dokáží vycítit strach toho, kdo sedí na jejich hřbetě. Málokoho by však napadlo, že tato zvířata lze využít také pro speciální léčbu pošramocené lidské psychiky. Reálné příběhy z knihy Lindy Kohanov vám dokáží, že to je skutečně možné a že přítomnost koně má na naše emoce a strachy pozitivní dopad. Pokud stále nevěříte, že je něco takového možné, přesvědčte se o tom sami.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu S koněm mezi světy vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu S koněm mezi světy
probíhá od 29. října do 4. listopadu 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy S koněm mezi světy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeS koněm mezi světy
Cesta k rozvíjení intuice, vědomí a síly s pomocí koní

Kohanov, Linda

Synergie Publishing SE, 2016

Napsat komentář