Zasoutěžte si o publikaci věnovanou hodu oštěpem

Zlate-hroty-perex
Mezi našimi sportovci je hned několik výborných oštěpařů, kteří dokonce drží dva světové rekordy. A právě nyní se o této disciplíně i jejích úspěšných reprezentantech můžete dozvědět více v monografii publicisty Petra Feldsteina.

Vše, co jste potřebovali vědět o hodu oštěpem

Hod oštěpem je zlatou českou disciplínou. Jsme v ní světovou velmocí a držíme oba světové rekordy. Teď se českému oštěpu konečně dostává důstojné knižní monografie.

  • Sportovní i životní příběhy našich nejvýznamnějších oštěpařek a oštěpařů: Dany Zátopkové, Jana Železného, Barbory Špotákové a Vítězslava Veselého
  • Světová i česká historie hodu oštěpem
  • Zajímavosti o výrobě oštěpů a o technice hodu
  • Přehledné tabulky oštěpařů a oštěpařských výkonů v rozsahu dosud nepublikovaném
  • Medailonky nejvýznamnějších osobností českého i světového oštěpu
  • Unikátní fotografické přílohy

To všechno z pera Petra Feldsteina – předního sportovního publicisty, držitele ceny Oty Pavla.

 

Zlaté hroty

Dana Zátopková, Jan Železný, Barbora Špotáková, Vítězslav Veselý

Autor: Petr Feldstein

Vydalo: nakladatelství Práh
Počet stran: 360 + 48 stran fotografických příloh
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-7252-634-5

Přečtěte si více o knize Zlaté hroty, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Práh.

Nakladatelství Práh bylo založeno v roce 1991. Dosud vydalo více než 350 knižních titulů převážně naučné, populárně psychologické, historické a vzdělávací literatury určené dětským i dospělým čtenářům. Součástí nakladatelského portfolia je i cizojazyčná produkce.

 

Vyhrajte knihu Zlaté hroty

Letní olympijské hry 2016 se blíží a jejich nedílnou součástí bude také hod oštěpem, ve kterém naši atleti vždy vynikali a svou pozici si drží dodnes. Jak vůbec tato disciplína vznikla, jak se oštěp vyrábí a jaká je ta správná technika hodu, která zajistí nejdelší dopad? To vše se dozvíte v naučné publikaci předního sportovního publicisty Petra Feldsteina, který se nejen těmto otázkám věnuje. Navíc si můžete přečíst také životní příběhy našich nejvýznamnějších oštěpařek a oštěpařů, jakými jsou Dana Zátopková, Jan Železný, Barbora Špotáková a Vítězslav Veselý. Tak neváhejte a zkraťte si čekání na zahájení olympiády četbou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Práh vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zlaté hroty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zlaté hroty
probíhá od 6. do 19. srpna 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 sportovní knihy Zlaté hroty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZlaté hroty
Dana Zátopková, Jan Železný, Barbora Špotáková, Vítězslav Veselý

Feldstein, Petr

Práh, 2016

Napsat komentář