Získejte román o hledání vnitřní vyrovnanosti

Besnici-svetlo-perex
Mladá dívka Lucille má svých problémů nad hlavu a trápí ji dívčí duševní zmatky. Krom jiného musí řešit i to, že její rodiče selhali a ze dne na den je pouze na ní, aby se postarala o svoji malou sestru. Dokáže se se vším poprat?

Bitva o duševní rovnováhu

DO KRAJNOSTI VYČERPANÁ

Lucille dovedou potrápit hluboké duševní zmatky, až neví kudy kam. Její rodiče selhali a ona se ze dne na den ocitla bez pomoci sama s malou sestrou. Musí čelit zraňujícím aspektům lidské existence, zvlášť když si dala slovo, že malou Wren udrží ve své péči. Není to nejlepší doba pro osudovou lásku a ještě k tomu má Digby svoji dívku, Lucille ale ví s naprostou jistotou, že jestli nic nepodnikne, ztratí kus svojí duše a bude navždycky litovat.

NACHÁZÍ SVOJE SILNÉ STRÁNKY

V bitvě o znovunabytí vnitřní vyrovnanosti selhává znovu a znovu. Je absolutně vyčerpaná a víc už nemůže unést… pak si ale uvědomí, že kupodivu právě komplikovaná láska plná rozporů jí pomáhá, aby ve svém nitru odkryla nové dimenze a objevila svoje silné stránky.

 

Běsnící světlo

Autorka: Estelle Laureová

Vydalo: nakladatelství Leda
Překlad: Eva Maršíková
Počet stran: 280
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2016
ISBN: 978-80-7335-430-5

Přečtěte si více o knize Běsnící světlo, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Leda.

Nakladatelství Leda vzniklo v roce 1992 a je jediným českým vydavatelstvím specializovaným na jazykové slovníky, učebnice a příručky a na naučné slovníky. Jako jediné nakladatelství u nás se systematicky věnuje jak hlavním světovým jazykům, tak jazykům menších národů a států. Usiluje o vysokou odbornou úroveň své produkce, o její kvalitu, serióznost a uživatelskou přitažlivost.

 

O autorce

Estelle-LaureovaEstelle Laureová věří v lásku a v magické síly; podle jejího přesvědčení se v životě neobejdeme bez toho, abychom uměli čelit tvrdé pravdě. Má bakalářský titul z divadelní fakulty na Státní univerzitě v Novém Mexiku a magisterský titul z tvůrčího psaní pro děti a mládež z Vermontské školy umění. Myslí si, že každý by měl aspoň jednou za život zkusit dělat číšníka nebo pracovat v restaurační kuchyni. Se svými dětmi žije v Taosu v Novém Mexiku.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Leda)

 

Vyhrajte knihu Běsnící světlo

Lucille ve snaze udržet ve své péči svoji mladší sestru Wren a nalézt znovu svoji vnitřní rovnováhu selhává. Je do krajnosti vyčerpaná a má pocit, že více už nesnese. Ovšem jen do té doby, než si uvědomí, že právě komplikace, které jí život staví do cesty, jí pomáhají nalézt silné stránky. Podaří se Lucille vyřešit nejen vlastní problémy, ale i problémy dospělých?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Leda vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Běsnící světlo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Běsnící světlo
probíhá od 11. do 24. června 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Běsnící světlo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBěsnící světlo

Laureová, Estelle

Leda, 2016

Získejte román o hledání vnitřní vyrovnanosti - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Hezký večer, dnes mně byla doručena tato kniha, kterou jsem vyhrála. Kniha došla v pořádku a moc za tuto knihu děkuji.

Napsat komentář