Vaříme s Vendy! – nová česká kuchařka, která vás nadchne

Varime-s-Vendy
Patříte mezi milovníky těch pravých a osvědčených českých receptů? Pak jste na správném místě! Autorka Vendula Špetlíková pro vás připravila hned 430 vynikajících pokrmů, které nejen zasytí, ale především potěší i vaše chuťové pohárky. Nechte se inspirovat!

Vendy je svým přístupem v dnešní době ojedinělá. Je to normální mladá maminka dvou dětí, která ráda vaří a peče. Navíc šla svou vlastní cestou, takže vaří jednoduše, z dobře dostupných surovin a nejvíce klasická česká jídla. Všechny fotografie receptů nafotila sama ihned po jejich uvaření či upečení, bez aranžování a food stylingu, takže pokrmy na fotkách vypadají tak, jaké jsou ve skutečnosti.
Ať už jste začínající kuchařka nebo pro svou rodinu vaříte již mnoho let, v této knize určitě najdete recepty, které si oblíbíte, či inspiraci k vašemu každodennímu vaření.
Kniha obsahuje přes 430 receptů, přes 250 plnobarevných stran a každý recept má svou vlastní fotografii i popis. Toužíte po kuchařce, podle které uvaříte všechna jídla jednoduše a přirozeně a navíc z dobře dostupných surovin? Ať už pro sebe nebo jako dárek pro Vaše blízké, je tu pro vás jedinečná a poctivá česká kuchařka Vaříme s Vendy!

Vaříme s Vendy!

Autorka: Vendula Špetlíková

Počet stran: 252
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-260-8555-3
Doporučená cena: 499 Kč

 

Knihu Vaříme s Vendy! vydala agentura Marketing Strategy.

 

Ukázka z knihy

varime_s_vendy_ukazkovy_recept_1

varime_s_vendy_ukazkovy_recept_2

 

O autorce

vendula_spetlikovaVendula Špetlíková se narodila 26.12.1981 v Praze. K lásce k pečení a vaření ji přivedla její maminka, taktéž vynikající kuchařka. Autorka žije se svým manželem a je hrdou matkou dvou dětí. Miluje delfíny, nemá ráda odfláknutou práci, neumí odpočívat a svůj volný čas nejraději tráví s rodinou. Kniha Vaříme s Vendy! je její prvotinou.

Zdroj informací a fotografie: www.varimesvendy.cz, oficiální stránky

 

Křest knihy a autogramiáda

Navštivte křest knihy, který je naplánován na čtvrtek, 22. října od 15:00 v Kladně! Prohoďte s autorkou pár slov a nechte si knihu podepsat. Všichni jsou srdečně zváni.

varime_s_vendy_krest_knihy

 

Jestliže chcete být informováni o nejnovějších akcích a aktualitách ohledně knihy a autorčiny práce, kromě oficiálních stránek můžete nahlížet také na stránku facebookovou.


Agentura MARKETING STRATEGY, s. r. o. je moderní firma specializovaná na strategický marketing a design. MARKETING STRATEGY využívá výhodné spojení marketingové strategie a design strategie „pod jednou střechou“, které umožňuje účinně a efektivně realizovat strategii prodeje výrobků a služeb. Služby jsou určeny jak pro OSVČ a malé a střední firmy, tak pro velké korporace i jednotlivce. Nabízí firmám účinná řešení ke zvyšování prodeje produktů a služeb, k vytváření nových obchodních cest a budování firemní identity.

marketing_strategy_logo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVaříme s Vendy!
Poctivá česká kuchařka a ještě něco navíc

Špetlíková, Vendula

Marketing Strategy, 2015

Napsat komentář