Vyhrajte dětskou knihu, u které se zasmějete

Zuzka-a-kopytko-perex
Malá Zuzka je pěkná uličnice a stále je v dobrém rozmaru, stejně jako její poník Kopýtko. Nejen že si tahle dvojka přímo dokonale sedne, ale hlavně jsou zárukou toho, že se děti při čtení o jejich dobrodružstvích budou popadat smíchy za bříška.

Nezbedná dvojka s potrhlými nápady

Zuzka-a-kopytko-ukazka2Rovný rovného si hledá… Uličnice Zuzka a její nezbedný poník Kopýtko jsou nejlepší kamarádi na světě. Oba spojuje hrdé vystupování, nekonečná sebejistota, světlá hříva a dobrá nálada. V létě i v zimě, ve výběhu i v jízdárně, při dlouhých projížďkách lesy a stráněmi tahle povedená dvojice neustále něco vyvádí. Občas jsou jejich nápady tak potrhlé, že se jaksi tak úplně nepovedou… Dávejte si pozor: jejich humor je nakažlivý a na rohu každé stránky na vás číhá záchvat smíchu.

 

Zuzka a kopýtko 1

Autor: Du Peloux

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Luděk Janda
Ilustrace: Du Peloux
Počet stran: 48
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2015
ISBN: 978-80-204-3497-5

Přečtěte si více o knize Zuzka a kopýtko 1, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. Podívejte se také na ukázku.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Zuzka-a-kopytko-ukazka(str.6)

 

Vyhrajte knihu Zuzka a kopýtko 1

Komiksové dobrodružství malé slečny Zuzky a jejího kamaráda poníka Kopýtka bude děti bavit nejen zpracováním, ale hlavně příběhem. Téměř na každé straně se totiž najde něco, co je pobaví. Kreslená forma navíc zaujme i ratolesti, které nejsou zrovna velkými čtenáři, protože příhody neobvyklé dvojice přelouskají během chvíle. Pořiďte dětem novou knihu do sbírky a uvidíte, že jim uděláte velkou radost.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zuzka a kopýtko 1 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zuzka a kopýtko 1
probíhá od 21. března do 3. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Zuzka a kopýtko 1

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZuzka a Kopýtko, díl 1

Du Peloux

Mladá fronta, 2015

Vyhrajte dětskou knihu, u které se zasmějete - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. elvis55 napsal:

    Zuzka a kopytko je kniha brožovaná

Napsat komentář