Zahrajte si v posledním zápase Pepika Hnátka a vyhrajte Okresní přebor!

9788020426734_1 Okresni_prebor_uvod
Asi jen málokdo nezná kultovní seriál Okresní přebor. Nakladatelství Mladá fronta právě v těchto dnech vydává beletrizovaný scénář tohoto filmu a vy si o tyto knihy můžete zahrát i v naší soutěži!

Petro Kolečko, Jan Prušinovský: Okresní přebor

Nakladatelství Mladá fronta ve spolupráci se společností Media Pro Pictures připravila vydání filmové knihy autorů Jana Prušinovského a Petra Kolečka s názvem Okresní přebor – poslední zápas Pepika Hnátka. Kniha vychází 26. března 2012.

Kniha je beletrizovaným scénářem filmu Jana Prušinovského Okresní přebor, který vychází z dnes již kultovního stejnojmenného seriálu.

Hlavní postavou novely je legendami opředená postava trenéra s licencí – Josefa Hnátka.

Protože se v seriálu tento muž vyskytoval pouze jako popel rozprášený na houslickém hřišti, rozhodli se tvůrci, že ho divákům – a nyní i čtenářům – představí i v živoucí podobě. Příběh je tak situován do doby Hnátkova života a rozehrává dilema muže, pro něhož je fotbal celý život.

Dokonce víc než život…
Kniha obsahuje 31 fotografii (fotografická příloha). V knize najdete i speciální bonus – ve filmu nerealizované scény.

 

Více o autorech:

Jan Prušinovský
Celoživotní fotbalový fanoušek a amatérský fotbalista, opora Ostrovanu Zadní Třebáň.  Po náhradní vojenské službě začal studovat scenáristiku a dramaturgii na pražské FAMU. Studia ukončil ve třetím ročníku scénářem k filmu František je děvkař, který byl posléze i jeho samostatným režijním debutem (2008). Podílel se na scénáři komedie Karla Janáka Rafťáci (2006) a povídkových Autopohádkách, byl asistentem režie na filmu Medvídek (r. Jan Hřebejk, 2007). Je autorem populárního televizního seriálu Okresní přebor (2009).  Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) je jeho druhým samostatným celovečerním počinem pro kina.

Petr Kolečko
Vystudoval režii a dramaturgii na pražské DAMU. Již v době studií se proslavil hříčkou Soumrak bodů, dnes je považován za nejnadanějšího mladého dramatika. S Tomášem Svobodou vytvořili hru se zpěvy Jaromír Jágr, Kladeňák a pražský klub Roxy uvedl další jejich společný kus Pornohvězdy. Je uměleckým šéfem A studia Rubín. Na dramaturgii se podílí i v Městském divadle v Kladně. Spolupracuje s Českým rozhlasem i televizí Je spoluautorem populárního televizního seriálu Okresní přebor (2009) a celovečerního filmu Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka (2012).

 

Okresní přebor

Autor: Petr Kolečko, Jan Prušinovský
Počet stran: 144 + 16 stran fotografické přílohy
Vazba: flexovazba
Rozměr: 130×200
ISBN:
978-80-204-2673-4
Vychází: 26.3.2012

Ukázku z knihy si můžete přečíst zde

Knihu Okresní přebor vydává nakladatelství Mladá fronta

 

Vyhrajte knihu Okresní přebor

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned tři z vás vyhrát beletrizovaný scénář k filmu Okresní přebor!

 

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

Soutěž o 3 knihy Okresní přebor

běží od 28. března do 10. dubna 2012

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je jedním z největších vydavatelských domů v České republice. Své dobré jméno staví na mnohaleté zkušenosti, profesionalitě a dynamickém růstu. Tomu odpovídá i široké a pestré portfolio titulů divize Časopisy.

Vydavatelství Mladá fronta vydává od roku 2007 ekonomický deník Mladá fronta E15 a od roku 2009 i týdeník Mladá fronta Sedmička. Divize Online provozuje například ženské weby (Dáma.cz, Recepty.cz, Maminka.cz, Fitweb.cz), mužské weby (Živě.cz, MobilMania.cz, Autorevue.cz), zpravodajský web E15.cz a cestovatelský portál Orbion.cz. Od roku 2011 vydavatelství nabízí elektronické tituly a mobilní tituly pro iPad a Kindle. Divize Klientské tituly nabízí komplexní výrobu klientských časopisů.

Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových knih.

 

Související soutěž

Vyhrajte Okresní přebor!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOkresní : přebor
Poslední zápas Pepika Hnátka

Prušinovský, Jan - Kolečko, Petr

Mladá fronta, 2012

Napsat komentář